📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09
🔥
Hobby
- teraz popularne

FPS jest jednostką imperialną nie metryczną czyli nie jest podstawą miary w układnie SI
en.wikipedia.org/wiki/Feet_per_second
en.wikipedia.org/wiki/Feet_per_second
@MrHT
Thank you, Captain Obvious. Jest po Polsku wyjaśnione
Thank you, Captain Obvious. Jest po Polsku wyjaśnione

Pobawiłbym się w ASG ale mnie nie stać.
A tak w ogóle to ile taka w miarę replika?
A tak w ogóle to ile taka w miarę replika?
@brylan
ok 400-500 + okularki
@spiepszaj_dzbanie
No widzisz, ale jednak nie wszyscy o tym wiedzą i wykazują skrajny przejaw ignorancji.
ok 400-500 + okularki
@spiepszaj_dzbanie
No widzisz, ale jednak nie wszyscy o tym wiedzą i wykazują skrajny przejaw ignorancji.

Lok91 napisał/a:
Gość prawie tak samo zryty jak ja...
Po pijaku się założyłem, że dam sobie zgasić na przedramieniu 2 papierosy bez wydania z siebie głosu. Czteropak mój, ale ślad głupoty zostanie na długie lata...![]()
Ja po pijaku przypaliłem się zapalniczka samochodowa a najgłupsze było to ze się o nic nie założyłem

Lok91 napisał/a:
Gość prawie tak samo zryty jak ja...
Po pijaku się założyłem, że dam sobie zgasić na przedramieniu 2 papierosy bez wydania z siebie głosu. Czteropak mój, ale ślad głupoty zostanie na długie lata...![]()
Stary, ja tak zrobiłem z 1 papierosem wśród znajomych. Zrobiłem to spontanicznie i się nie zakładałem. Co prawda miałem dziurę w skórze i ciężko się goiło, ale po 2 latach prawie nic nie widać =D

Nie spinajcie się.. To fps wyglądało jak frames per second, chyba każdy jest przyzwyczajony do takiego rozwinięcia tego skrótu.. Zresztą to poniekąd też jest wina osoby która wrzucała ten link, powinien się dostosować do polskich norm. Co byś powiedział, jakby w salonie samochodowym powiedzieli ci że auto które chcesz kupić ma moment obrotowy 3500 funtostóp i pali 10 litrów na sto mil? bez sensu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie