Pies do uśpienia opiekun też i osoba która odpowie na ten komentarz
Dobrze, że tutaj jesteś!
Ja cierpię na bezsenność. Pomożesz?
Najlepiej jakąś siostrzyczką, która jest młoda, ładna i nie w ciąży, to ja jej też pomogę!
Ciekawe ile by dostał odsiadki własciciel psa wpisanego w rejestr psów szczególnie groznych podczas takiego incydentu ale zakonczonego heppi endem-rozbitą glowa i zgonem dziadka.
Raczej złamana główka kości udowej i stłuczone..resztki fiutka (wiekowe)!😁
Aż mu jajcowie obwisłe wypruły z gaci @
może ty nam wytłumaczysz, dlaczego biologia jest tak okrutna dla mężczyzn że po 60 już jajce do kolan zwisają. Twarz się robi jak wino ale jajce niestety... Jak mówi stare polskie przysłowie " nie pomoże woda z Wisły kiedy jajca już obwisły"
No wiesz

Nie jestem specjalistką od gerontologii

Ale pewnie z tego samego powodu, dlaczego kobiety mają biust do pępka albo zmarszczki na pyszczkach - ząb czasu i grawitacja 😁
No wiesz
Nie jestem specjalistką od gerontologii
Ale pewnie z tego samego powodu, dlaczego kobiety mają biust do pępka albo zmarszczki na pyszczkach - ząb czasu i grawitacja 😁
Dziękuję za odpowiedź!
Dziękuję za odpowiedź!
Spij jak nietoperz
Aż mu jajcowie obwisłe wypruły z gaci @
może ty nam wytłumaczysz, dlaczego biologia jest tak okrutna dla mężczyzn że po 60 już jajce do kolan zwisają. Twarz się robi jak wino ale jajce niestety... Jak mówi stare polskie przysłowie " nie pomoże woda z Wisły kiedy jajca już obwisły"
Tylko nie próbuj nam tu materiału własnego wrzucać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie