Kolega ma hammera, podziwiam. Do tego gówna to na pewno trzeba mieć nerwy ze stali.
A żebyś wiedział, wiesza się bardziej niż dziecko emo
Laska żadna w chooy...
Podobnie jak iPhone😆
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.

@: Spłacisz do śmierci bo widzę, że na Max Pro nie starczyło?
Max jest za duży - wystaje z kieszeni, chcesz przykucnąć - to przeszkadza. Nie mam wady wzroku - wystarczy zwykły.
Po drugie - biedaczku nie musisz się martwić o moje finanse bo po odliczeniu w kosztach działalności (VATu nawet nie trzeba odliczać, bo kupując na stronie apple płacisz netto - wysyłka jest z Czech więc WNT) realny koszt to 4825,00 zł
A poprzednie 15 Pro 1 TB sprzedałem za 4500 (2 szt.), trzecia czeka na nabywcę, powinna się sprzedać do świąt.
Nadal k🤬a żyjemy w czasach w których kogoś obchodzi jakie inni mają telefony??[/quOsobiście zarabiam myśle fajnie okolice 15-20k miesiecznie mieszkając w Polscei tu pracując mam potłuczoną motorole edge 20 nie kupuje markowych ciuchów bo po c🤬j mi to? nie lubie nie chce sie afiszować ..kazdy kto sie afiszuję tak na prawde jest biedotą wyp🤬alającym ostatnie złotówki na cichy i torebki
)bo tylko to podnosi jego wartość
ALE MOGE SIE MYLIĆ Elo Sadolku
Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyj🤬e w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..
1000000% prawda. Kiedyś pracowałem w tmobile. Przyszedł gość 54 lata, Kowalski jak każdy inny, mily spokojny, uprzejmy. Umowa mu się kończy, 2 numery na firmę. Taryfa mu pasuje, telefony by nowe wziął. Nie potrzebuje fajerwerkow, coś do dzwonienia i pisania Wtedy ,,hitem sprzedażowym" byl c🤬jłej mate 20 lite. Pokazuje mu telefony, ładny, fajny prosi mnie tylko o to aby były różnych kolorow. Szczegóły dogadane, telefony wybrane, do dzieła trzeba spinać plan. Mówię, poproszę dowód, będziemy pisać umowę. A koleś uśmiechnięty wyciągają portfel cieniutki jak 16 kartkowy zeszyt i jebs kluczyki do Astona Martina. Taki se prezent na 50 strzelił. Pogadaliśmy o samochodzie, o p🤬lach pożyczyliśmy sobie wszystkiego dobrego i poszedł. Bardzo miła odmiana od nowobogackich którzy przychodzili dopytywać skąd mają 30 zł więcej na rachunku, z portfelami wypchanymi połowa oszczędności, byle przy wyciąganiu dowodu położyć go na stole.
Mam nadzieję, że głupia pinda przekona się boleśnie iż nie ocenia się po pozorach.Gość z prawdziwym hajsem z zasady ma wyj🤬e w takie myślenie.Jeszcze bardziej w takie płytkie kurewki.Ktoś z dużymi pieniędzmi przeważnie nie ma potrzeby udowadniania tego oczojebnym logo..
Fakt ja zawsze chode jak menel
A ja biedaki kupiłem miesiąc temu trzy IPhone 16Pro 1 TB: dla mnie, żony i córki.
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.
To są grosze.Za tyle codziennie nosem wciągam😂