Nadal k🤬a żyjemy w czasach w których kogoś obchodzi jakie inni mają telefony??
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
@REsadER: Mam 6 koni w tym 1 ogiera i uwierz mi, że ani klacze, ani ten ogier (Kaszmir, zwany Koszmarem) nie mają takich pysków. Gdyby wiedziały i rozumiały, co zarzucasz ich gatunkowi. Kopyta poszłyby w ruch.
DEADmanPL napisał/a:
Laska żadna w chooy...
Podobnie jak iPhone😆
A ja biedaki kupiłem miesiąc temu trzy IPhone 16Pro 1 TB: dla mnie, żony i córki.
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.
@Sonal: Spłacisz do śmierci bo widzę, że na Max Pro nie starczyło?
To ja z moim OPPO pewnie nie jestem dla niej nawet człowiekiem. Masakra jakaś .
Bul_od_bytu napisał/a:
@: Spłacisz do śmierci bo widzę, że na Max Pro nie starczyło?
Max jest za duży - wystaje z kieszeni, chcesz przykucnąć - to przeszkadza. Nie mam wady wzroku - wystarczy zwykły.
Po drugie - biedaczku nie musisz się martwić o moje finanse bo po odliczeniu w kosztach działalności (VATu nawet nie trzeba odliczać, bo kupując na stronie apple płacisz netto - wysyłka jest z Czech więc WNT) realny koszt to 4825,00 zł
A poprzednie 15 Pro 1 TB sprzedałem za 4500 (2 szt.), trzecia czeka na nabywcę, powinna się sprzedać do świąt.
@Sonal: Kolega już wyciągnął siusiaka do pomiarów jak widzę. Cokolwiek pozwoli Ci się dowartościować jest ok
Sonal napisał/a:
A ja biedaki kupiłem miesiąc temu trzy IPhone 16Pro 1 TB: dla mnie, żony i córki.
To są grosze.Za tyle codziennie nosem wciągam😂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie