Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TrzeciaPyraNaTaczce 2024-11-21, 23:52 2
Gregor1494 napisał/a:

Kolega ma hammera, podziwiam. Do tego gówna to na pewno trzeba mieć nerwy ze stali.

A żebyś wiedział, wiesza się bardziej niż dziecko emo

podpis użytkownika

Życie ma też swoje plusy, a największym jest to że się kiedyś kończy
Zgłoś
Pilot-latawca 2024-11-21, 23:54
@REsadER: Mam 6 koni w tym 1 ogiera i uwierz mi, że ani klacze, ani ten ogier (Kaszmir, zwany Koszmarem) nie mają takich pysków. Gdyby wiedziały i rozumiały, co zarzucasz ich gatunkowi. Kopyta poszłyby w ruch.
Zgłoś
Limpid 2024-11-21, 23:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-22, 0:07
DEADmanPL napisał/a:

Laska żadna w chooy...

Podobnie jak iPhone😆
Zgłoś
Sonal 2024-11-22, 0:27
A ja biedaki kupiłem miesiąc temu trzy IPhone 16Pro 1 TB: dla mnie, żony i córki.
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-22, 0:30
@Sonal: Spłacisz do śmierci bo widzę, że na Max Pro nie starczyło?
Zgłoś
tajfunkanalia 2024-11-22, 8:37
To ja z moim OPPO pewnie nie jestem dla niej nawet człowiekiem. Masakra jakaś .
Zgłoś
ShepardR34 2024-11-22, 9:16
Pracowałem często z ludźmi którzy nie posiadali nawet byle samochodu, nawet przyzwoitego roweru, nawet z babami starszymi prostymi ze wsi które wyglądały jakby wylazły z obory a mieli/miały niezłe iPhony. Jeżdżę Mustangiem 5.0 V8 a mam budżetowy Xiaomi i iPhone to dla mnie synonim wiochy.
Zgłoś
Sonal 2024-11-22, 10:22
Bul_od_bytu napisał/a:

@: Spłacisz do śmierci bo widzę, że na Max Pro nie starczyło?

Max jest za duży - wystaje z kieszeni, chcesz przykucnąć - to przeszkadza. Nie mam wady wzroku - wystarczy zwykły.

Po drugie - biedaczku nie musisz się martwić o moje finanse bo po odliczeniu w kosztach działalności (VATu nawet nie trzeba odliczać, bo kupując na stronie apple płacisz netto - wysyłka jest z Czech więc WNT) realny koszt to 4825,00 zł
A poprzednie 15 Pro 1 TB sprzedałem za 4500 (2 szt.), trzecia czeka na nabywcę, powinna się sprzedać do świąt.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-22, 11:52
@Sonal: Kolega już wyciągnął siusiaka do pomiarów jak widzę. Cokolwiek pozwoli Ci się dowartościować jest ok
Zgłoś
Derciu 2024-11-22, 19:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
blackburn 2024-11-22, 23:06
Zgłoś
gucio_gu 2024-11-23, 11:50
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-23, 12:15 1
Sonal napisał/a:

A ja biedaki kupiłem miesiąc temu trzy IPhone 16Pro 1 TB: dla mnie, żony i córki.
Ich wartość przewyższa skumulowane oszczędności trzech losowych sadoli... nawet 90% samochodów sadoli.

To są grosze.Za tyle codziennie nosem wciągam😂
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem