Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ajnc, cwaj
BigLebovsky • 2025-04-04, 23:08
Archiwalny spacer fuhrera. Końcówka najlepsza.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-04-05, 7:34
KoWAL. napisał/a:

Urazilem cie bo masz dziecko zebre z brudasem? 😆

hahaha tak na ciebie mówili że jesteś zebrą z brudasem o k🤬a hahaha kowal burek hahaha
Zgłoś
KoWAL. 2025-04-05, 7:37 3
BękartProboszcza napisał/a:

hahaha tak na ciebie mówili że jesteś zebrą z brudasem o k🤬a hahaha kowal burek hahaha

Sie nie zesraj 😆 ataku biedy dostales?
Zgłoś
Antoni79 2025-04-05, 8:07 3
Rekin napisał/a:

Śmieszne było do momentu jak się zorientowałem, że sk🤬ensyn wybił 50% mojej rodziny... Także mała ilość piw pod tym filmem będzie zacnym c🤬jem w dupę wszystkim nazistom,pozdrawiam Polaków

U mnie też kilku nie wróciło z przesłuchania. Brat babci- gajowy, czy tez leśniczy. Ponoć mial się powiesić, ale ciała nie było, nie wiadomo gdzie pochowany. Drugi przeżył dwie niewole. Kacapska- wybili oficerów, niższych rangą wypuścili. Wpadł w łapy Niemców, ale się wydostał, uciekł na zachód i tam wstąpił do armii. Po wojnie wrócił do tej naszej dziwnej ludowej ojczyzny i dożył starości. Takie są koszty wojny, jeżeli walczymy i nie oddamy ani guzika i wchodzimy w sojusze z krajami które wolą robić interesy, niż wojnę. U mnie starszy syn zafascynowany tą ideologią nie może pojąć, że z krzywymi zębami zamiast jechać do ortodonty, pojechałby do pieca.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-04-05, 8:13 5
sothis napisał/a:

Generalnie mam problem w ocenie.
Z jednej strony cenie wolność słowa.
Z drugiej fajnie byłoby oglądać gościa polanego kwasem za zakłócanie spokoju normalnych, nie p🤬lnietych jak on, ciężko pracujących ludzi.

Wolę takie coś, niż gównowystawy pokazywane w klocku Trzaskowskiego - cudzie światowej architektury, wybudowanym z trzykrotną przebitką.
Zgłoś
Antoni79 2025-04-05, 8:21 6
Nie mniej jednak demokracja i wolność to zawsze upadek państwa w 50 lat. Jedynie autorytaryzm, silne przywództwo, jasno określony cel działań prowadzi kraj do bezpiecznej, stabilnej przyszłości. Ludzie żyją biedniej, ale każdy ma dom, oświatę, służbę zdrowia i każdy dostanie pracę, którą będzie musiał wykonywać- nawet Brajan, Dzesika, Seba, czy Karyna będą łopatą machać na budowie. Demokracja, wolność to erozja i zniszczenie. Lgbtqrva+, rozkład oświaty, wojska, służby zdrowia, uchodźcy, wymieszanie, niszczenie tożsamości, uciemiężenie biednych przez bogatych. Demokracja i pseudowolność jest w interesie elit, bo elity wtedy finansowo zniewalają biedotę. W naszej wolności co 10-15 lat wszyscy są przekręceni na kasę. Balcerowicz najpierw wydrukował w Wielkiej Brytanii pieniądze, potem zrobił inflację i grabież państwa pod nadzorem zachodu. Potem były kredyty frankowe, potem wielki kryzys i napchanie przez rządy kasy bankom, potem kowid likwidacja gospodarek, pisiowy dobrobyt to inflacja i olbrzymie ilości samobójstw, bo ludzie napędzeni w kredyty zerowymi odsetkami dostali wzrost raty o 100%. Jak ktoś miał 2500, to dostał 5000.
Zgłoś
BękartProboszcza 2025-04-05, 9:13
KoWAL. napisał/a:

Sie nie zesraj 😆 ataku biedy dostales?

Aś pocisnął gimbuskie wypoty
Zgłoś
smc 2025-04-05, 9:17 1
czeret napisał/a:

Który to mógł być rok?

Patrząc po samochodach, to około 1936r.
Zgłoś
Hyena83 2025-04-05, 9:24 2
Zgłoś
Black_Hole 2025-04-05, 9:27
Ale gówno te ale samo jak ich chora faszystowska ideologia.
Zgłoś
MysteryMan 2025-04-05, 9:39 4
Black_Hole napisał/a:

U nich był nazizm nie faszyzm, faszyzm to był we Włoszech.
Zgłoś
htp 2025-04-05, 10:19 1
KoWAL. napisał/a:

Poplakalem sie ze smiechu 🤣 Adi to by zrobil porzadek

Polacy byli wymieniani nawet na pierwszym miejscu - do likwidacji.
Zgłoś
Black_Hole 2025-04-05, 10:33 1
MysteryMan napisał/a:

U nich był nazizm nie faszyzm, faszyzm to był we Włoszech.

Wiem wiem uogólniam to lewicowe gówno
Zgłoś
BambiPMT 2025-04-05, 10:37
Rekin napisał/a:

Śmieszne było do momentu jak się zorientowałem, że sk🤬ensyn wybił 50% mojej rodziny... Także mała ilość piw pod tym filmem będzie zacnym c🤬jem w dupę wszystkim nazistom,pozdrawiam Polaków

Bo to jest błędna narracja. Te miliony to byli Polacy. Mieszkali od pokoleń, pracowali, zarabiali, płacili podatki.

[ Dodano: 2025-04-05, 10:39 ]
htp napisał/a:

Polacy byli wymieniani nawet na pierwszym miejscu - do likwidacji.

Nie do końca, nas tępili bo byliśmy zagrożeniem. Nie było masowych ruchów pro nazistowskich jak w reszcie Europy.
Jednak mówi się że malarz uważał połączenie niemieckiej solidności i polskiej zaradności za cenną cechę.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-05, 11:01 1
Black_Hole napisał/a:

Lepsze te żartobliwe gówno niż stulejarze tryskający na przypadkowe kobiety w miejscach publicznych. To jest dopiero gówno.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-04-05, 11:02 1
Aż sie łezka w oku kręci...

podpis użytkownika

Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie