Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hahaha tak na ciebie mówili że jesteś zebrą z brudasem o k🤬a hahaha kowal burek hahahaUrazilem cie bo masz dziecko zebre z brudasem? 😆
hahaha tak na ciebie mówili że jesteś zebrą z brudasem o k🤬a hahaha kowal burek hahaha
Sie nie zesraj 😆 ataku biedy dostales?

Śmieszne było do momentu jak się zorientowałem, że sk🤬ensyn wybił 50% mojej rodziny... Także mała ilość piw pod tym filmem będzie zacnym c🤬jem w dupę wszystkim nazistom,pozdrawiam Polaków
U mnie też kilku nie wróciło z przesłuchania. Brat babci- gajowy, czy tez leśniczy. Ponoć mial się powiesić, ale ciała nie było, nie wiadomo gdzie pochowany. Drugi przeżył dwie niewole. Kacapska- wybili oficerów, niższych rangą wypuścili. Wpadł w łapy Niemców, ale się wydostał, uciekł na zachód i tam wstąpił do armii. Po wojnie wrócił do tej naszej dziwnej ludowej ojczyzny i dożył starości. Takie są koszty wojny, jeżeli walczymy i nie oddamy ani guzika i wchodzimy w sojusze z krajami które wolą robić interesy, niż wojnę. U mnie starszy syn zafascynowany tą ideologią nie może pojąć, że z krzywymi zębami zamiast jechać do ortodonty, pojechałby do pieca.
Generalnie mam problem w ocenie.
Z jednej strony cenie wolność słowa.
Z drugiej fajnie byłoby oglądać gościa polanego kwasem za zakłócanie spokoju normalnych, nie p🤬lnietych jak on, ciężko pracujących ludzi.
Wolę takie coś, niż gównowystawy pokazywane w klocku Trzaskowskiego - cudzie światowej architektury, wybudowanym z trzykrotną przebitką.
Aś pocisnął gimbuskie wypotySie nie zesraj 😆 ataku biedy dostales?

Który to mógł być rok?
Patrząc po samochodach, to około 1936r.
Ale gówno te ale samo jak ich chora faszystowska ideologia.
U nich był nazizm nie faszyzm, faszyzm to był we Włoszech.
Poplakalem sie ze smiechu 🤣 Adi to by zrobil porzadek
Polacy byli wymieniani nawet na pierwszym miejscu - do likwidacji.
U nich był nazizm nie faszyzm, faszyzm to był we Włoszech.
Wiem wiem uogólniam to lewicowe gówno
Śmieszne było do momentu jak się zorientowałem, że sk🤬ensyn wybił 50% mojej rodziny... Także mała ilość piw pod tym filmem będzie zacnym c🤬jem w dupę wszystkim nazistom,pozdrawiam Polaków
Bo to jest błędna narracja. Te miliony to byli Polacy. Mieszkali od pokoleń, pracowali, zarabiali, płacili podatki.
[ Dodano: 2025-04-05, 10:39 ]
Polacy byli wymieniani nawet na pierwszym miejscu - do likwidacji.
Nie do końca, nas tępili bo byliśmy zagrożeniem. Nie było masowych ruchów pro nazistowskich jak w reszcie Europy.
Jednak mówi się że malarz uważał połączenie niemieckiej solidności i polskiej zaradności za cenną cechę.
Ale gówno te ale samo jak ich chora faszystowska ideologia.
Lepsze te żartobliwe gówno niż stulejarze tryskający na przypadkowe kobiety w miejscach publicznych. To jest dopiero gówno.
Bo to jest błędna narracja. Te miliony to byli Polacy. Mieszkali od pokoleń, pracowali, zarabiali, płacili podatki.
Nie do końca, nas tępili bo byliśmy zagrożeniem. Nie było masowych ruchów pro nazistowskich jak w reszcie Europy.
Jednak mówi się że malarz uważał połączenie niemieckiej solidności i polskiej zaradności za cenną cechę.
Wtedy stanęliśmy malarzowi na drodze do ruskich. On sowietów identyfikował jako wrogów ludzkości i uważał, że trzeba ich zlikwidować- wszystkich, tak jak Ż__ów. Polaków nie uważał za wrogów, nie chciał z nami wojny. Nasze pseudoelyty zrobiły wszystko, żeby ta wojna wybuchła. No i ten korytarz łączący Prusy z macierzą. Nie oddamy ani guzika. Dziś historia się skopiowała. Nasze półż__owskie rządy wpakowały nas w nie naszą wojnę i zrobiły z nas wroga imperium, mimo że wcześniej nikt na wschodzie nie myślał, żeby coś tam do nas piać. No i też coraz odważniej będzie pojawiała się kwestia skomunikowania Obwodu Kaliningradzkiego z macierzą. Tak samo jak wtedy mamy słabą armię, niedoposażoną. Tak samo jak wtedy są fajne drogie zabawki, ale jest ich mało. Sojusze w Europie tak jak wtedy-jedna wielka lipa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie