hahaha tak na ciebie mówili że jesteś zebrą z brudasem o k🤬a hahaha kowal burek hahahaUrazilem cie bo masz dziecko zebre z brudasem? 😆
hahaha tak na ciebie mówili że jesteś zebrą z brudasem o k🤬a hahaha kowal burek hahaha
Sie nie zesraj 😆 ataku biedy dostales?

Śmieszne było do momentu jak się zorientowałem, że sk🤬ensyn wybił 50% mojej rodziny... Także mała ilość piw pod tym filmem będzie zacnym c🤬jem w dupę wszystkim nazistom,pozdrawiam Polaków
U mnie też kilku nie wróciło z przesłuchania. Brat babci- gajowy, czy tez leśniczy. Ponoć mial się powiesić, ale ciała nie było, nie wiadomo gdzie pochowany. Drugi przeżył dwie niewole. Kacapska- wybili oficerów, niższych rangą wypuścili. Wpadł w łapy Niemców, ale się wydostał, uciekł na zachód i tam wstąpił do armii. Po wojnie wrócił do tej naszej dziwnej ludowej ojczyzny i dożył starości. Takie są koszty wojny, jeżeli walczymy i nie oddamy ani guzika i wchodzimy w sojusze z krajami które wolą robić interesy, niż wojnę. U mnie starszy syn zafascynowany tą ideologią nie może pojąć, że z krzywymi zębami zamiast jechać do ortodonty, pojechałby do pieca.
Generalnie mam problem w ocenie.
Z jednej strony cenie wolność słowa.
Z drugiej fajnie byłoby oglądać gościa polanego kwasem za zakłócanie spokoju normalnych, nie p🤬lnietych jak on, ciężko pracujących ludzi.
Wolę takie coś, niż gównowystawy pokazywane w klocku Trzaskowskiego - cudzie światowej architektury, wybudowanym z trzykrotną przebitką.
Aś pocisnął gimbuskie wypotySie nie zesraj 😆 ataku biedy dostales?

Który to mógł być rok?
Patrząc po samochodach, to około 1936r.
Ale gówno te ale samo jak ich chora faszystowska ideologia.
U nich był nazizm nie faszyzm, faszyzm to był we Włoszech.
Poplakalem sie ze smiechu 🤣 Adi to by zrobil porzadek
Polacy byli wymieniani nawet na pierwszym miejscu - do likwidacji.
U nich był nazizm nie faszyzm, faszyzm to był we Włoszech.
Wiem wiem uogólniam to lewicowe gówno
Śmieszne było do momentu jak się zorientowałem, że sk🤬ensyn wybił 50% mojej rodziny... Także mała ilość piw pod tym filmem będzie zacnym c🤬jem w dupę wszystkim nazistom,pozdrawiam Polaków
Bo to jest błędna narracja. Te miliony to byli Polacy. Mieszkali od pokoleń, pracowali, zarabiali, płacili podatki.
[ Dodano: 2025-04-05, 10:39 ]
Polacy byli wymieniani nawet na pierwszym miejscu - do likwidacji.
Nie do końca, nas tępili bo byliśmy zagrożeniem. Nie było masowych ruchów pro nazistowskich jak w reszcie Europy.
Jednak mówi się że malarz uważał połączenie niemieckiej solidności i polskiej zaradności za cenną cechę.
Ale gówno te ale samo jak ich chora faszystowska ideologia.
Lepsze te żartobliwe gówno niż stulejarze tryskający na przypadkowe kobiety w miejscach publicznych. To jest dopiero gówno.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þú