Ale ja jestem volksdeutschem i moja rodzina nie ucierpiala. Wg mnie cierpieli tylko ci ktorzy pomagali komuchom albo zydom, bo hitler nawet pilsudzkiego szanowal i pilsudzkiemu prowizoryczny pogrzeb zrobil sa zdjecia upamietniajace to wydarzenie. Tutaj opinia Adiego pod koniec wojny o polakach zreszta popatrzcie na historie, ruscy zabili zolnierzy w katyniu i zwalili na niemcow kazdy ooo niemiec zly niemiec zly a wiecie co? powiem wam cos z 1 reki - moja babcia urodzila sie w 1925 roku czyli miala 14 lat jak wybuchla wojna i zmarla w 2023 w wieku 98 lat opowiedziala mi wszystko co sie dzialo wtedy i mowila mi 1 - Niemiec jak szedl to pukal i pytal kulturalnie czy mozna cos zjesc i czy sa jacys zydzi jesli nie bylo zydow to spoko jesc sie dawalo z oczywistych przyczyn ale mowila tez ze mieli piekne zadbane mundury i zachowywali sie kulturalnie a jak szli ruscy to kradli, gwalcili, ludzie corki chowali bo sie bali ze zgwalca i k🤬a mordowali, mundury brudne dziurawe i jedli co popadnie a nawet osrani chodzili wiec mi nie p🤬l 1 z 2 ohohohho co to niemiec zly. macie k🤬a swoja komune od 1945 do 1990 teraz dalej to samo i c🤬j z tego merkel komunistka zrobila burdel z niemiec. byles 1 z 2 w niemczech w 1990 albo 2000? ja bylem i tam bylo fajnie a teraz oczywiscie syf. jestes komuchem zostan komuchem ja tam wole byc skinem i prawda jest taka ze ADI gdyby zyl to by na takie cos w europie nie pozwolil. Japonia do teraz mowi krotko - nie pasi to wyp🤬alaj a europa i ameryka to sie z tymi brudasami p🤬la. biali nie powinni sie mieszac z cz🤬chami ewentualnie z azjatami bo wtedy to jest SSJ jak w dragon ball. i wyp🤬alac mi z ta polityka ktora byla 90 lat temu gadamy o filmiku ktory jest zabawny a wy nawet ataku na WTC nie widzieliscie w TV a ja widzialem w 2001 a p🤬licie bando debili
a na rozluznienie dodam tylko 1 mp3 z milosci
Troche prawdy w tym jest