Tak tak, wszyscy byście im dop🤬lili i w ogóle pełni nienawiści. Pomysł ciekawy, a finezja lepsza na pewno niż hwdp albo inne k🤬a szlaczki na polskich pociągach. Wandalizmu nie popieram ale pomysł ciekawy mieli.
Wrzut na poziomie kolorowanek. Dajcie im kredki, może się nauczą.
podpis użytkownika
KOKS DZ🤬KI LASERY
paleciarz, jesteśmy pełni nienawiści bo chcemy wiedzieć gdzie wysiadamy z pociągu. W ogóle nie rozumiem jak to można nazwać akcją ociekającą finezją.
Finezja - subtelność, delikatność, wyrafinowanie (sjp.pl), czyli subtelnie i delikatnie w sposób wyrafinowany zdewastowali pociąg malując jakieś szlaczki jak dzieci w zerówce?
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Finezja - subtelność, delikatność, wyrafinowanie (sjp.pl), czyli subtelnie i delikatnie w sposób wyrafinowany zdewastowali pociąg malując jakieś szlaczki jak dzieci w zerówce?
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

Dla mnie to jest strasznie drune i jak mówią poprzednicy, za grosz finezji, tylko czysty wandalizm. Ani fajne te graffiti, ani nic nie znaczące. Rozumiem malować graffiti, ale naprawdę ładne, bo to co na filmiku można zobaczyć to gówno, pasują tylko na polskie stare pociągi, które lepiej wyglądają po takim ataku niż w stanie oryginalnym. Tutaj tylko szkoda tej nowiuśkiej, zadbanej maszyny.

c🤬je powinni im za takie gówno poucinać i by się bydło wreszcie nauczyło

Czekałem aż maszynista wysiądzie z szotgunem i dla przykładu załaduje śrutu jednemu z debili w bebechy. Tak dla nauczki.
Powinni w dokach pracować i statki malować jak im tak szybko idzie
podpis użytkownika

Cytat:
Wrzut na poziomie kolorowanek. Dajcie im kredki, może się nauczą.
Widze znawca w c🤬j z Ciebie
Mikuś napisał/a:
Ja tam żadnej finezji nie zauważyłem tylko jakieś c🤬jostwo. Doceniam ludzi co potrafią robić wyk🤬iste rzeczy tymi szprejami, ale są granice ! Jak ci biedni ludzie mają teraz wiedzieć kiedy wysiąść ? apropo wysiadania... dlaczego nikt nie wyszedł i ich nie powstrzymał ?
![]()
Tak, wiemy. Ty byś wysiadł i z gracją Bruce'a Lee rozp🤬olił wszystkich! Jesteś wspaniały!
podpis użytkownika
Na forum gnojki Cię oplują za wszystko,Choć często czują trudność pisząc własne nazwisko.