📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Tak dla informacji to polsko-niemiecki pociąg Drezno-Wrocław także te ciule napewno są z Drezna.
Co nie zmienia faktu, że na takich pojebów jedynym lekarstwem byłoby solidne pałowanie przez SOK lub policje + roboty publiczne (choćby czyszczenie tego pociągu) + grzywna minimum z 10 tys. wtedy MOŻE by dotarło do tych debilów.
Dalione napisał/a:
Skoro interesujesz się już graffiti poszukaj sobie na video google film-produkcję o nazwie MiB (Man In Black) trwa godzinę jedna część , ale warto :]
yyy...poprostu
.koleś właśnie napisałem o tym,dość że jeszcze o wszytkich trzech częściach,a ty mnie ku*wa powtarzasz,jaki jest w tym sens? naucz się czytać,zamiast pisać posty...po za tym siedzę już w graffiti trochę czasu więc widziałem już tyle produkcji że idzie się poprostu zrzygać....sorry za prywatne wywody...ale normalnie to już przechodzi sadystyczne pojęcie...
l_witek napisał/a:
Taka sama finezja jak palec w dupie
mhmm Smakowe ;D
finezja? buehehehe ale się uśmiałem huehue przecież to jakiś bazgroł nic nie przedstawiający
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie