Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mindfuck 2013-07-16, 14:56 11
a dodam jeszcze, k🤬a p🤬leni rycerze i obrońcy Wolnej Polski się znaleźli... Banda sk🤬iałych hipokrytów, o ile którykolwiek z nich wie co te słowo oznacza... C🤬j wbijam w frajerów i konfidentów. Ale jeszcze bardziej w bezmyślnych idiotów którzy gotowi są naj🤬 każdego małolata sami, za to że jest z innego miasta, dzielnicy, więc wmówią mu wręcz że dostał za kibicowanie innemu klubowi. Nie wszyscy oczywiście, ale większość tej j🤬ej odmóżdżonej huligańskiej społeczności. Chcecie innego postrzegania, to zanim rzucicie się na ulice szukać wrogów, wyeliminujcie u siebie tych którzy sprawiają że większość z Was jest postrzegana jak jest, za zidiociałych kiboli.
Zgłoś
trebeter 2013-07-16, 15:00 1
Zgłoś
WalkingStephen 2013-07-16, 15:03 5
Co najważniejsze chłopak wracał z meczu KOSZYKÓWKI, kibice piłki nożnej są źli, koszykówki też, czekam tylko aż żużel zaczną tyrać to się może połowa pikników obudzi i przestanie głosić swoje mądrości o tym, że chłopak sam sobie winien. Bo mógł czekać 30 minut pod stadionem zanim wyruszy do domu co by w grupie nie wracać. Jebnijcie się co niektórzy w głowę to, że wy macie inną pasję niż kibice nie znaczy, że oni mają być tępieni. W necie wszyscy twarde wypowiedzi a na ulicach z głową w dół, w każdym środowisku występują patologiczne odłamy ale to nie znaczy, że młody chłopak co idzie na mecz ma dostać pałką przez łeb.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-16, 15:05 1
Nie czaje Przemka...

A tak poważnie, to szkoda chłopaka. Po prostu pojawił się w nieodpowiednim czasie, w nieodpowiednim miejscu. Wtedy jeszcze w Policji było pełno hołoty wywodzącej się z ORMO, to się wyżywali.
Zgłoś
dumad 2013-07-16, 15:12 9
PanWacław napisał/a:

Dobrze że gnój zdechł

podpis użytkownika

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Zgłoś
steve231 2013-07-16, 15:12
A jeśli chodzi o śmierć Przemka i dymy z tym związane, to były jak najbardziej prawidłowe. Poczytajcie o tym. Nie tak dawno policja śmiertelnie potrąciła również kibica z Zielonej Góry, też były dymy, lecz jest to całkiem inna 'bajka'.

ŚMIERĆ KIBICA JAK ŚMIERĆ BRATA! PONAD PODZIAŁAMI!
Zgłoś
kielek 2013-07-16, 15:15 3
tak tak, powinno tak być cały czas, rozj🤬 policje, rząd, rozj🤬 wszystko i wócić do czasów średniowiecza !!!!

podpis użytkownika

ja (już nie)kudłaty durnowaty reperuje stare graty
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-16, 15:16 1
A mi jakoś dziwnie nie brakuje smrodu gazu łzawiącego w mieszkaniu (mieszkałem wtedy jakieś 100m od komendy policji), notorycznego legitymowania i przeszukań z powodu pijackich burd niedowartościowanych małolatów.
Bezdyskusyjnie szkoda Przemka Czai, zabójca powinien zgnić w więzieniu, ale wykorzystywanie sytuacji do kompletnej demolki skądinąd pięknego miasta jest godne pożałowania.
Zgłoś
kickyourheadoff 2013-07-16, 15:23
Przemek Czaja ikona pseudokibiców.
Zgłoś
Machol 2013-07-16, 15:31 4
Myślenie bydła jest takie, by mieć pretekst. Rozp🤬olić sprzęt kupiony za pieniądze podatników, poturbować paru policjantów chociaż z konkretną sprawą nie mieli zapewne nic wspólnego. C🤬j tam, że faktyczny winny się uchował i nawet kamieniem nie dostał. C🤬j tam, że sam Przemysław Czaja by przed takimi jego pośmiertnymi "obrońcami" sp🤬alał ile wlezie.

Żeby tylko mieć pretekst, żeby JP znów zabrzmiało... Wyrżnijcie się po lasach, nie wracajcie na ulicę. Takie moje ciche marzenie.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-16, 15:34 2
Trzynastoletnie dziecko poszło w nocy nap🤬lać kamieniami w policję. Gdzie do c🤬ja byli rodzice? Bawił się z resztą durnych kolegów. Nie wierzę, że znalazł się w złym miejscu o złej porze, bo powinien siedzieć w domu i nak🤬iać wypracowanie, albo czytać Łyska z pokładu Idy! Jestem daleki od życzenia śmierci, ale i wiem, że stało się nieszczęście, ale na pewno nie dostał za niewinność.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-16, 15:59 1
Tylu tutaj ludzi, co by oni nie zrobili, że wp🤬l policji spuścić albo coś tam innego...No to k🤬a na co czekacie? Mama wam obiadu jeszcze nie podała że na głodnego nie pójdziecie? P🤬licie przed klawiaturami jacy to z was JPkowcy i "chulygany", ale tak naprawdę gówno w życiu zrobicie, bo rodzice się dowiedzą, ojciec pas ściągnie i wam dupsko wytrzaska za wasze rewolucyjne "działania".
Zgłoś
Koperek 2013-07-16, 16:00
sarkazm poczytaj sobie najpierw o tej sprawie zanim zaczniesz p🤬lić jak potłuczony.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-16, 16:19
O Papała jeszcze żył
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-16, 16:21 1
A Was co tak dupa piecze. Wielcy k🤬a obrońcy moralności. Sadistic. Użeracie się nad każdym, ale żeby stawiać łysego chuligana, na równi z c🤬tymi czy coś?

Lamenty jak cholera, że pozabijać ich, i że wytłuką się sami.

Policjant zlał chłopaka na amen. Zajebie Ci taki pies dziś kogoś z rodziny pałą bedziesz zadowolony?

Było dobrze, mniej kamer, inwigilacji, byl większy syf, ale coś można było zrobić na własną rękę. Dziś wszystko kurde medialnie poprawne. Typ zaj🤬 chłopczyka. Kibole rozj🤬i za to miasto, a Wy pierdzicie, że to źle?

To tak jak z naszym rządem, komuną, arabami.

Nie zrobisz nic, to tak jakby na to zezwalasz.

Zaj🤬 CHŁOPCA, i co wolno mu bo tak wyszło?

Do dziś w psach płynie krew sk🤬ysyna, jak się nie pokaże że ktoś może im się postawić, to teraz będą Was j🤬i w kakao.

Takie jest moje podejście do tego. Byłem młody, nie było mnie, ale dobry ruch. Niech k🤬y wiedzą, że powiny się bać. Dla mnie porażką byłoby iście im na ręke, udawanie, ze jest spoko.

Oprawcą, winnym itp, powinno wymierzać się kary, lub dezaprobate, a nie lament gimbusów, że rozj🤬i miasto.

Wasz rząd kradnie więcej za Twoimi plecami, i jesteście tego świadomoi, ale przecież kibol, jest wiecznie zły.

Więcej tvnu, a jak przyjdzie wojna, czy bronić kraj przed arabami, to k🤬a będziecie klepać chłopków po plecach, bo sami macie za mało jaj by się komukolwiek postawić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie