W każdym mieście są kolesie typu " pożycz 2 zł, daj "etc
Tu błękitny ptak sobie spał ;]
Mogliby tak każdego żula w kraju umyć żeby nie j🤬i w tramwajach/autobusach.
Umpalalumpa napisał/a:
Jakiej empatii? Sk🤬iel leży naj🤬y, dzieci straszy, za robote się nie weźmie, a Ty mówisz o empatii? Bardzo dobrze zrobili, piwo.
sobie taki żywot k🤬a wybrał to na c🤬j się do niego przyp🤬alać? za Twoje pije czy jak? a oni k🤬a lepsi?
t................3
2015-02-14, 20:56
Jaka klimatyczna muzyczka, trzyma napięcie
Ale się sracie. Ciepło, lato, wiadro wody na łeb a wy p🤬licie jakby wiadro gruzu mu wyj🤬i. Dobry żart i c🤬j. Sam bym się nie pruł po takim dowcipie na mnie.
C................9
2015-02-14, 21:06
Ale j🤬y buty do spania zdjął, pełna kulturka
P................a
2015-02-14, 21:08
najlepsze UWAGA , chłopaki kupili wiadro budowlane które kosztuje 12zł jest ono nowe
E................r
2015-02-14, 21:51
Umpalalumpa napisał/a:
Jakiej empatii? Sk🤬iel leży naj🤬y, dzieci straszy, za robote się nie weźmie, a Ty mówisz o empatii? Bardzo dobrze zrobili, piwo.
W takim razie nie widzę różnicy między bejem a tymi osiedlowymi Przemkami i Sebkami
Ale przeżywacie, po prostu koleżeński dowcip widać że grabę przybija. sracie się jak zawsze. "byle g...o i już płacz lament ze to niebezpieczne itd itp
b................o
2015-02-15, 0:21
beka z tych debili, jeszcze przyjdzie pora, że razem będziecie żebrać pod żabką. oby ktoś wtedy na was nie nalał wody, ale naszczał
Buty zdjął, znaczy czekał na nadejście śmierci.
Po tej przybitej pionie, klimatu dopełniłby jeszcze jakiś strzał na pysk.
intelektualnie wszyscy prezentowali równy poziom....
m................a
2015-02-15, 19:24
uszatok napisał/a:
Jakbym był menelem to nie chciałbym, żeby ktoś mi coś takiego zrobił... TROCHĘ EMPATII sk🤬ysyny
a ja jakbym był gw🤬cicielem to nie chciałbym iść do więzienia, troche empatii