@zgonex
Nie miałem na sobie nigdy tego kasku ale jestem w stanie uwierzyć że jest jak mówisz. Ciekawi mnie dlaczego w takim razie policja godzi się w takich pracować no ale to inny temat. Masz piwo i się udław
Nie miałem na sobie nigdy tego kasku ale jestem w stanie uwierzyć że jest jak mówisz. Ciekawi mnie dlaczego w takim razie policja godzi się w takich pracować no ale to inny temat. Masz piwo i się udław

nigdy nie ogarnialem ocb w tym lewaki itp ale babka co dostala tym gazem to musialo bolec uuu xD
Za strzał prosto w lewacki łeb (nie zaszkodzi , a pomoć może) zawsze piwo.
zgonex napisał/a:
fajna robota - stoisz sobie w kasku i nak🤬iasz gazem po tej hołocie w pedalskich czapeczkach. mógłbym tak pracować
![]()
zdechnij.zdechnij Ty i cała Twoja rodzina.zdechnij w męczarniach.niech ciebie i twoją patolofamilie dotknie największa i najgorsza zaraza.jestem w stanie zapłacić temu kto namierzy ip tego gościa i poda mi adres.
to nie jest komentarz podszyty nienawiścią-to autor posta powinien dostać bana za nienawiść do ludzi.bogu ducha winnych ludzi bez broni którzy walczą o swoje prawa.
Widzę, że większość użytkowników tutaj to niekonsekwentne debile. Jeśli komuś się nie podoba akcja z filmiku, to jest lewakiem.
No k🤬a gratuluję.
A co by było gdyby na marszu niepodległości tak komuś zaj🤬 jakiś milicjant? Wrzask oburzenie, bo prowokacja. Sadolowi prawicowi wojownicy, bluzgali by na lewo i prawo jaka policja be.
Pierwszy raz zgodzę się z użyszkodnikiem Grzegorz.C.
Mam prawicowe poglądy o wielcy wojownicy, nie spinać dup.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
No k🤬a gratuluję.
A co by było gdyby na marszu niepodległości tak komuś zaj🤬 jakiś milicjant? Wrzask oburzenie, bo prowokacja. Sadolowi prawicowi wojownicy, bluzgali by na lewo i prawo jaka policja be.
Pierwszy raz zgodzę się z użyszkodnikiem Grzegorz.C.
Mam prawicowe poglądy o wielcy wojownicy, nie spinać dup.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."