Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Akcja ratunkowa
Konto usunięte • 2013-04-11, 15:19
Mały pies utknął w rurze drenażowej, która znajduje się głęboko pod ziemią.
Spędził tam cztery dni, trzeba było wezwać fachową pomoc ratowniczą...

Zgłoś
Beowolf2 2013-04-11, 16:56 29
torro napisał/a:

A jakby to była wasza matka...

Zgłoś
BitNight 2013-04-11, 17:15 7
A przecież wystarczyło kreta wlać...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-11, 17:30 5
Beowolf2 napisał/a:

[video][/video]

Brawo, choć jeden przypalił o co chodzi. Reszta to niekumate diesle...
Zgłoś
prisonerhatred 2013-04-11, 18:35
to już wiem czemu u nas jest tyle dziur na drodze...
Zgłoś
KurwaRomantyk 2013-04-11, 18:59 23
Tomikchomik1 napisał/a:

Na świecie ludzie głodują (w większości j🤬i murzyni), a ci wydają kase żeby uratować jakiegoś zasranego psa, który nawet nie jest rasowy tylko kundel jakiś, k🤬a co z tym światem jest nie tak...

A jakie k🤬a ma to znaczenie, czy jest rasowy czy nie?
O, przypomniało mi się skąd kojarzę twój nick:
Cytat:

Tomikchomik1 napisał/a:
polityka Hitlera do początku wojny była pro polska.

Tomikchomik1 napisał/a:
Sieg Heil.

Ścierwa twojego pokroju powinny być naznaczone swastyką na czole, żeby wiedzieć komu nie pomagać i nie ratować życia.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-11, 19:19 1
@K🤬aRomantyk
Ty także zamknij p🤬dę, bo to jest sadistic a nie j🤬y kwejk. Wróć k🤬a do swoich, ale to migiem!
Zgłoś
dawid2845 2013-04-11, 19:32
i co kaprys.zabłysnąłeś komentarzem?nic mnie tak nie wk🤬ia jak błyskotliwe komentarze tylko po to żeby zaistnieć anonimowo na sadisticu.mam nadzieję że twoja matka to suka.i to rasowa.bo takich to nawet angole nie ratują
Zgłoś
KurwaRomantyk 2013-04-11, 19:32 6
gówniaczek napisał/a:

@K🤬aRomantyk
Ty także zamknij p🤬dę, bo to jest sadistic a nie j🤬y kwejk. Wróć k🤬a do swoich, ale to migiem!

Dokładnie wiem czym jest sadistic teraz a czym był kiedyś. Masa gimbusów z kwejka/demotywatorów/mistrzów i innych tego typu portali wyemigrowała tutaj, banda pseudo-sadystów kreujących się na twardzieli.
Cytat:

gówniaczek

Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-11, 19:35 4
Ja się cieszę, że ludzie nie mają do końca w mózgu tylko pościgu za kasą. Brawo.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-11, 19:44 6
Zgłoś
Patrysio 2013-04-11, 19:55
U nas by dziury nie musieli robic

U nas by nie musieli dziury robic
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-11, 19:58 2
A nie mogli wsadzić węża strażackiego do rury i go wychlupać z drugiej strony? Czy by sie udało czy nie, problem byłby rozwiązany.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-11, 21:13 1
Jak czytam komentarze pod tymi zdjęciami, to niektórym bym tą rure do dupy wsadziła i czekała na ulewy
Zgłoś
rusofil 2013-04-11, 21:25 2
Dobrze wiedzieć, że są normalni ludzie, którzy pomagają zwierzętom. Szkoda, że w naszym patologicznym kraju nikt by pieskowi nie pomógł. Jak widzę komentarze niektórych tutaj to życzę im, by sami się tak wj🤬i i siedzieli kilka dni bez pomocy. Zgniliby tam i nikt by po ścierwach nie płakał. A zwierzę, rasowe czy nie, trzeba ratować. Ten pies pewnie ma więcej uczuć i inteligencji niż większość użytkowników tej strony.

podpis użytkownika

● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Zgłoś
paragwaj 2013-04-11, 21:39
Poprawa napisał/a:

Drenaż i deszczówka idzie tymi samymi rurami, na c🤬j robić dwie skoro zadziałają tak samo jak jedna?

Już prędzej woda z drenażu i deszczówka.
Drenaż masz robiony takimi rurami, do których może ci wsiąkać woda z ziemi - dawniej używało się glinianych rurek, bez szkliwa - przepuszczają wodę przez pory, dzisiaj się używa plastikowych, perforowanych rur typu peszel. Ta rura na zdjęciu ni c🤬ja nie wygląda na ani glinianą porowatą, ani na plastikową perforowaną.

A, jeszcze pozdro dla tych, którzy mówią coś w stylu "a co, jakby człowiek tam wszedł? twoja matka?" Mi się wydaje, że jeżeli ktoś by wszedł do takiej rury, udowodniłby tylko swój debilizm. I moja mama nie jest debilką, jest inteligentną kobietą, nigdy by tak nie zrobiła. Szkoda mi was, ale cóż - rodziny się nie wybiera.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie