📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
@thc
Twoja ksywa mówi sama za siebie, pewnie nawet nie wiesz co to thc...oczywiście zaraz pewnie wkleisz mi tutaj wikipedię, żeby udowodnić sam nie wiem co. Sądząc jednak po twojej wypowiedzi jesteś skończonym idiotą i w dodatku sieciowym napinaczem.. czyli nic fajnego generalnie.
Twoja ksywa mówi sama za siebie, pewnie nawet nie wiesz co to thc...oczywiście zaraz pewnie wkleisz mi tutaj wikipedię, żeby udowodnić sam nie wiem co. Sądząc jednak po twojej wypowiedzi jesteś skończonym idiotą i w dodatku sieciowym napinaczem.. czyli nic fajnego generalnie.
wierze w boga, wierze ze cos jest ponad nami, choc nie praktukuje - z roku na rok coraz dalej od tego. ale za takie cos splunelambym w twarz. boje sie naszej przyszlosci jesli takie rzeczy sie dzieja, spogladajac w tyl, uwazam ze jedyne co nam pomogalo przetrwac ciezkie chwile jako narodowi to byla wiara... a co bedzie za kilka lat ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie