Jeden z najciekawszych biegów obecnego sezonu ekstraligi żużlowej. Włókniarz Częstochowa 42-48 Falubaz Zielona Góra (9.06.2013) :|
W rolach głównych od krawężnika : Kamil Adamczewski, Grigorij Łaguta, Jarek Hampel i Rafał Szombierski.
Akcja do 1:45 (chociaż polecam całość)
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja się zastanawiam nad jednym, mianowicie czemu oni to nazywają biegami, skoro zawodnicy jeżdżą na motocyklu?
Mnie z kolei nurtuje jedno - po co wrzucacie tutaj żużel? Przecież to i tak zainteresuje zaledwie garstkę ludzi, a reszta tylko będzie hejtować, że nudne, że jeżdżą w kółko i nic się nie dzieje.
konto usunięte
2013-06-14, 2:04
""Akcja do 1:45 (chociaż polecam całość)""
przeczytałem akcja 'od' 1:45 i oglądam powtórki jak debil zastanawiając się co się niby ma teraz stać
za czarny sport zawsze piwo !!
konto usunięte
2013-06-14, 8:28
Żużel sport który uprawia się w miastach,w których nie ma porządnego klubu piłkarskiego....
konto usunięte
2013-06-14, 11:09
Niechcący przeczytałem "akcja z MECZETU żużlowego"... nie mogę przestać się śmiać...
konto usunięte
2013-06-14, 15:14
Apocrize napisał/a:
Zdechł pies falubaz!
Wiesz dla czego w Gorzowie wklp śmierdzi?
Bo ludzie w domach okna otwierają i smród po wsi się niesie.
Tylko Falubaz!
konto usunięte
2013-06-18, 15:48
Taa ... Za pierwszym razem przeczytałam - Akcja z meczetu żuli.
Chyba muszę się już położyć ...