👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proszę was, akcyzy i ubezpieczenia OC to są chyba na wypłaty "odszkodowań" dla rodzin smoleńskich
Budżet naprawdę dopiero zacznie się walić za parę lat, pewnie będzie już inna ekipa...
Uczcie się języków

Uczcie się języków

Panowie i Panie zamiast siedzieć na dupach i stawiać wirtualne piwa zróbmy coś z tym!
ellsworth napisał/a:
Nie cieszę się z podatku, tylko z tego że złom wyląduje na wysypiskach, a nie na naszych drogach.
W Polsce rokrocznie trzeba zrobić przegląd pojazdu mechanicznego. Tu jest mowa o samochodzie, więc co roku każdy Polak jedzie swoim autkiem na przegląd. Gdyby nie było lewych przeglądów, gdyby były one robione rzetelnie, wtedy po ulicach nie jeździłyby wraki.
Moim zdaniem, trzeba poprawić system przeglądów technicznych, a nie nakładać kolejne podatki i akcyzy.
W końcu po coś te przeglądy są.
Ale i tak każdy powie, że to wina tylko i wyłącznie sprowadzających auta. I nikt nie widzi, że tutaj każdy Janusz sobie woli zrobić lewy przegląd, byle by mieć stempelek.
Ludzie, co jest z Wami nie tak?
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie