📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Stuhr za potrącenie po pijaku 3 tyś. zł grzywny,.
Najszub za staruszkę na pasach ( tez bez prawka i auto bez przeglądu i OC) uniewinniony:
biegli, których powołała prokuratura, ocenili, że w momencie wypadku zachował odpowiednią ostrożność i szybkość jazdy (ok. 20 km/h). - Sąd, kiedy rozstrzygał tę sprawę, nie ustalił ponad wszelką wątpliwość, z jaką prędkością ta pani weszła na pasy - zaznaczył dziennikarz w „Dzień dobry TVN”. - Jechałem ok. 20 km/h, padał deszcz, pasy były niedoświetlone, nie miałem szans zahamować - wyliczył
Czytaj więcej na: wirtualnemedia.pl/artykul/piotr-najsztub-wypadek-samochodem-potracenie...
Najszub za staruszkę na pasach ( tez bez prawka i auto bez przeglądu i OC) uniewinniony:
biegli, których powołała prokuratura, ocenili, że w momencie wypadku zachował odpowiednią ostrożność i szybkość jazdy (ok. 20 km/h). - Sąd, kiedy rozstrzygał tę sprawę, nie ustalił ponad wszelką wątpliwość, z jaką prędkością ta pani weszła na pasy - zaznaczył dziennikarz w „Dzień dobry TVN”. - Jechałem ok. 20 km/h, padał deszcz, pasy były niedoświetlone, nie miałem szans zahamować - wyliczył
Czytaj więcej na: wirtualnemedia.pl/artykul/piotr-najsztub-wypadek-samochodem-potracenie...

Polskie zwierzęta za kierownicą, co mogło pójść nie tak.
Jak nie alkusy to ćpuny, skundlony naród, bez kitu.
Jak nie alkusy to ćpuny, skundlony naród, bez kitu.
jacy ludzie są według mnie durni i bez mózgu skoro przechodzą przez pasy bez roglądania się no ale przecież takie jest prawo że są świętymi krowami to dlaczego nie? i w sumie wyszło dobrze dla wszystkich, typ ma sprawę w sądzie plus jakieś kary a te dzieciaki będą miały lekcję na całe życie żeby się rozglądać do okoła

Gość ma aktywny sądowy zakaz prowadzenia pojazdów, a samochód nie był w ogóle zarejestrowany.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie