Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
OvsikuS 2024-11-16, 11:46 6
dżonyłojlker napisał/a:

Tak, z tego każdy kto oglądał ten filmik pamięta ten jazgot.

Joł, rzeczywiście. Musiałem obejrzeć po parę razy. Zwracam honor
Zgłoś
ALIEN0402 2024-11-16, 12:21 5
Widzieliscie prawie sobie głowę w dupe wsadził

podpis użytkownika

Alien
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-16, 15:32
Jest na sali jakiś ortopeda, który przybliży nam potencjalny zakres obrażeń pana akrobaty?
Zgłoś
RAZAK 2024-11-16, 15:47 5
Bul_od_bytu napisał/a:

Jest na sali jakiś ortopeda, który przybliży nam potencjalny zakres obrażeń pana akrobaty?

c🤬ja mu będzie, co najwyżej sobie troszkę ścięgna ponaciągał ew. mięśnie. Dźwięk zarzynanej świni na końcu filmiku (jak już wcześniej koledzy zauważyli) jest podłożony od sapera, który próbował zdetonować petardę nad rzeką i mu wyj🤬a w ręce Zaznaczam, że z chirurgią mam wspólnego tylko tyle, że się parę razy w życiu połamałem, czyli c🤬ja sie znam.

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
kothletino 2024-11-16, 17:49
C🤬ja mu się stało jak miał siłę krzyczeć.
Zgłoś
Nome 2024-11-16, 18:16 1
Bul_od_bytu napisał/a:

nie jestem ortopedą tylko trochę w życiu uprawiałam sport i moim zdaniem nic mu się nie stało, żeby kręcić takie fikołki na trampolinie, trzeba trochę potrenować, ja w jego wieku dotykałam głową do tyłka przy zgięciu w tył bez problemu i nic mi nie było

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
ValvePlsFix 2024-11-16, 18:31
Widać jak ludziom brakuje wyobraźni przy takich wygłupach. Na koniec pewnie jeszcze rękę połamał lądując na stalowej rurze.
Zgłoś
apotaczek 2024-11-16, 22:27
uderzył się w piętę głową to bardzo boli podobno ...
Zgłoś