Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Molch 2023-08-28, 11:48
Kiedy EU się obudzi? I zacznie tak działać?
Zgłoś
Lok 2023-08-28, 12:01
Żuczek pędraczek był zagrożony to interwencja wbrew naturze
Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2023-08-28, 12:14 2
Każdy ma prawo do strajku ! Każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy i może robić co chce ! To była pokojowa demonstracja ! Skandal !!! Żartuje, j🤬 lewaków. Bardzo miło się oglądało ten skowyt eko idiotów. Policja powinna tam profilaktycznie kopa na ryj zaaplikować każdemu co by się tym ekozwolennikom odechciało uprzykraać życia postronnym stojąc na jezdni z tym obwoźnym cyrkiem.
Zgłoś
poliqon 2023-08-28, 13:05
pies to ma być pies, ma zabijać mordować, a nie bawić się w ciuciubabkę
Zgłoś
Lok 2023-08-28, 13:21 1
Dobrze z nimi pojechał
Zgłoś
outline 2023-08-28, 14:22 2
he was just standing here, now lasnie k🤬a dlatego j🤬y przygłupie...

Jak dla mnie zabrakło wisienki an torcie czyli po prostu odj🤬ia tych pasożytów.
Zgłoś
RodrigoCortez 2023-08-28, 15:09 1
ale z tego policjanta debil jest żeby taranować blokadę autem za pieniądze podatników a wystarczyło pałkę i gaz jak za starych lat w Polsce, ew. paralizator i rozgonić tych eko-durniów.
Zgłoś
apolla 2023-08-28, 15:13
Tak ma być.
Zgłoś
WERFI 2023-08-28, 16:10 1
Myślałem że po pierwszym taranie wykręci i zrobi replay z większym impetem ale i tak cudownie się oglądało
Zgłoś
Huherko 2023-08-28, 16:22 5
Jestem dumny z tych aktywistów! Takich nam potrzeba, szczególnie tak jak ten koleś wymac🤬jący pod koniec filmu nakazujący kamerzyście podejść bliżej, powinni im dać lepsze smartfony, byśmy mogli cieszyć oczy tego typu filmikami w lepszej jakości

A gliniarzom ... nie wiem, na przykład kupon na bezkarne rozjechanie jednego ekoświra tygodniowo.
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-08-28, 16:38 3
Blokowanie dróg pod jakimkolwiek hasłem to poj🤬y pomysł i przynosi odwrotny skutek od zamierzonego bo wk🤬ia zwyczajnych ludzi. Niech się przykuwają przed domami polityków albo bramami ministerstw, tam jest władza, czyli właściwy adresat protestu.

W UK była kiedyś taka kampania Insulate Britain. Chodziło o to żeby zmusić rząd do działań dla poprawy izolacji brytyjskich domów, która faktycznie jest gówniana. Rząd miałby sfinansować modernizację każdego gównianego budynku do standardów izolacji z centralnej Europy żeby obniżyć rachunki za ogrzewanie i emisję CO2 przy okazji.
Idea słuszna, ale jakieś radykalne z🤬by wymyśliły, że dla większego efektu trzeba blokować drogi. Dyskutowałem z takim jednym i próbowałem mu przemówić do rozumu, że w ten sposób szkodzą sprawie, o którą walczą. A on mi na to, że wszystko co przyciąga uwagę mediów jest dobre i c🤬j.
No i miałem rację, powk🤬iali ludzi i gówno z tego wyszło. Nikt już nie chce izolować, swoimi poj🤬ymi akcjami pogrzebali całkiem dobry projekt. Domy dalej będą zimne i zagrzybione, a biedniejsi będą płakać, że odmrażają sobie dupy bo nie mają za co ogrzać. Wszystko dzięki ekoz🤬bom.
Dlatego czasem myślę, że tych wszystkich klimatycznych radykałów wynajmują koncerny gazowe czy naftowe żeby torpedować rozsądne pomysły.

Więc c🤬j w dupę radykałom. I tym z lewa, i tym z prawa.
Zgłoś
Gstream69 2023-08-28, 17:52
Jej,tak trudno mnie wzruszyć ale to jest cudowne hahhaah
Zgłoś
saves 2023-08-28, 18:32
Daj źródełko, bo to warte rozpropagowania.
Zgłoś
PsikutaBezS 2023-08-28, 18:35
Czego chcecie to zwolennicy budowania Elektrowni Jądrowych - ja popieram.
Zgłoś
e313 2023-08-28, 19:09
Ale w piwo zaj🤬em
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie