podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣Napie**olilo się fundacyjek, które sponsorują takie cyrki. Fundacja Sorosa lubi wspierać wszystkie inicjatywy, które rozpie**alają istniejący porządek.
Ogólnie ostatnio się zastanawiałem kto przy zdrowych zmysłach by realizował to co się odpie**ala na świecie i jaki miałby w tym interes. Doszedłem do wniosku, że to albo Chiny albo AI
Co aktywiści zachowują się gorzej niż te najgorsze czarne małpy i brudasy razem wzięte. Powinni sobie z nimi rękę podać. Ja bym te k🤬y zostawił tak przyklejone i niech sobie same radzą. Za głupotę trzeba płacić.
Ale kurtularna pomogła wynieść.
No widzisz nie dopatrzyłem się, słownik czasem zmienia i mam nadzieję, że ludzie mi to wybaczOM
No i postawić płytę gdzieś obok koszy na śmieci i niech stoi i drze ryja
To w końcu Chiny czy Soros (min. fun. Batorego)
Ja p🤬le obydwu, ale w dyskusji z tępakami trzeba mieć coś na podparcie tezy.
Jestem aktywistą.
Ale:
Tym aktywistom.
Druga klasa szkoły podstawowej Rzeczypospolitej Polskiej.
Niech mi ktoś powie jak ci ludzie zarabiają na życie?
No bo k🤬a nie pracują skoro ciągle zap🤬lają na te wszystkie protesty w dni robocze.
Ktoś im za to płaci albo są bogaci z urodzenia i nie mają ŻADNYCH innych problemów niż k🤬a zmiana klimatu i chodzą wk🤬iać kowalskich i nowaków.
Przyczepianie/przyklejanie się podczas jakiegoś wydarzenia kulturalnego to ma taki sam sens jak ci kretyni co się przyczepili do zbiornika oleju słonecznikowego protestując przeciwko ropie.
Czarnek czy inny Gliński ogłosił że pewnych lewackich instytucji nie będzie finansować
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.