📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20

dantel napisał/a:
Przecież to własnie większość go wybrała, na tym polegają wybory dzbanie xD
*większość z tych, którzy poszli na wybory, a nie większość absolutna, to po pierwsze. Po drugie trump jest takim samym ''prawicowcem'' jak u nas kaczyński- wszystko przewrócone do góry kołami

Nie jest prawdą, że na Trumpa praktycznie wszyscy Amerykanie plują. Jest mniej więcej 50-50%, a niepokoić może jedynie fakt, że w sondażach coraz mniej respondentów deklaruje brak zdania. Oznacza to radykalizację elektoratu, a to śmierdzi polaryzacją społeczeństwa i spowolnieniem gospodarki.

mnie interesuje coś innego, bo
każdy widzi tą granicę że albo jesteś za albo przeciw Trampowi ale wtedy pojawia się straszny ból dupy,
u nas jest podobnie, bo jak jesteś za obecną władzą to pojawiają się zaraz fanatyczni przeciwnicy,
nie podoba mi się do końca co robi PIS , mało nawet mam dużo zastrzeżeń, ale chodzi o tą dziwną , chorą niemal formę protestowania, ludzi przypomninających zombie, jakby sterowanych jak marionetki.................
każdy widzi tą granicę że albo jesteś za albo przeciw Trampowi ale wtedy pojawia się straszny ból dupy,
u nas jest podobnie, bo jak jesteś za obecną władzą to pojawiają się zaraz fanatyczni przeciwnicy,
nie podoba mi się do końca co robi PIS , mało nawet mam dużo zastrzeżeń, ale chodzi o tą dziwną , chorą niemal formę protestowania, ludzi przypomninających zombie, jakby sterowanych jak marionetki.................
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie