Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
CroSS_D 2024-08-08, 11:46 1
Każdy kto ma zwierzęta, ma syf i smród... Jak młodemu zdechły świnki morskie to powiedziałem, że po moim trupie jak się zgodzę na zwierzę w domu... Smród czuć od wejścia... Wiadomo że psiarza i kociarza już w tym żyją to się przyzwyczaili, ale jak przychodzi do was ktoś kto nie ma wszarza w domu to tylko z grzeczności nie rzyga na podłogę....
Zgłoś
biegu86 2024-08-09, 7:33
Bul_od_bytu napisał/a:

Ze wszystkich zabawek pchlarz wybrał sobie do gryzienia power bank

Bo psy są pop🤬lone tak samo jak Ci ludzie którzy tyle psów w mieszkaniu trzymają i dają im do gryzienia takie rzeczy.
Mam nadzieje chociaż, że żaden pies tego nie przeżył.

[ Dodano: 2024-08-09, 07:34 ]
Scout napisał/a:

Każdy kto ma zwierzęta, ma syf i smród... Jak młodemu zdechły świnki morskie to powiedziałem, że po moim trupie jak się zgodzę na zwierzę w domu... Smród czuć od wejścia... Wiadomo że psiarza i kociarza już w tym żyją to się przyzwyczaili, ale jak przychodzi do was ktoś kto nie ma wszarza w domu to tylko z grzeczności nie rzyga na podłogę....

Dokładnie. W ogóle po c🤬ja trzymać w domu to gówno? Zwierzęta są po to aby nam służyć. Pies ma pilnować obejścia, kot łapać myszy a nie k🤬a maskotki.
Zgłoś
Heniut86 2024-08-09, 22:24
@j🤬ek🤬yjebac: sklej p🤬de gnoju. Nie jestem twoją matką żebyś mi k🤬ował.

podpis użytkownika

J🤬 system!
Zgłoś
jebanekurwyjebac 2024-08-14, 20:12
Heniut86 napisał/a:

@: sklej p🤬de gnoju. Nie jestem twoją matką żebyś mi k🤬ował.

jeb sie pedale!
Zgłoś
Heniut86 2024-08-15, 17:01
j🤬ek🤬yjebac napisał/a:

jeb sie pedale!

Pedał to cię zrobił i do wanny ci wchodził c🤬lu.

podpis użytkownika

J🤬 system!
Zgłoś