Al Bundy posiada czarny pas w brazylijskim jiu jitsu. Jego trenerem jest Rorion Gracie (kto nie zna rodziny Gracie, odsyłam do google).
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Tytuł tematu jakos inaczej mi sie skojarzył i wyobrazałem jak Ed, trenuje robienie loda (BJ) na fantomie, lub cos.
gosci na ktorym robil te rzeczy to jakis nowicjusz poniewaz jak zakladal mu balache mogl wolna reka przezucic jego nogi za swoja glowe i zrobic dosiad ale trudno
@Pionier
A już walka z "Oponą Zapasową" Dixonem to pojedynek millenium:
A już walka z "Oponą Zapasową" Dixonem to pojedynek millenium:
pararara,
Rorion Gracie nowicjuszem ? haha. To co oni wyprawiają na tym filmiku to pokazówka. Pokaz przejść i wykończeń. Jakbyś kiedykolwiek poszedł na trening brazylijskiego jiu jitsu, oglądałbyś i robił to codziennie, bo inaczej niczego się nie nauczysz. Żaden Gracie nie może być nowicjuszem (chyba, że ma z 2 lub 3 lata), bo oni wymyślili styl walki jakim jest BJJ i każdy nowy członek rodziny ćwiczy od młodych lat.
Rorion Gracie nowicjuszem ? haha. To co oni wyprawiają na tym filmiku to pokazówka. Pokaz przejść i wykończeń. Jakbyś kiedykolwiek poszedł na trening brazylijskiego jiu jitsu, oglądałbyś i robił to codziennie, bo inaczej niczego się nie nauczysz. Żaden Gracie nie może być nowicjuszem (chyba, że ma z 2 lub 3 lata), bo oni wymyślili styl walki jakim jest BJJ i każdy nowy członek rodziny ćwiczy od młodych lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie