👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z3r0c00l1337 napisał/a:
Pamiętajcie, jeżeli jakiś pies typu owczarek/amastaff idzie luzem z właścicielem, i usłyszycie "on nie gryzie proszę się nie bać" to powinniście być zaalarmowani natychmiast ponieważ, macie do czynienia z idiotą i bez mózgiem.
Admin alarm mamy do czynienia z konfidentem

Jesteście wszyscy chorzy... Dobrze psiak zrobil... Widzi cos ciemniejszego niz biały ma gryźć. Wzorowa postawa jeszcze jakiś smakołyk i płukanie pyska po tym hatfu
Ps. Jak jest film gdzie murzyna, złodzieja po października żre to wiwatują. Tu właściciel jest winny skoro wie, że pies jest taki i tyle
Ps. Jak jest film gdzie murzyna, złodzieja po października żre to wiwatują. Tu właściciel jest winny skoro wie, że pies jest taki i tyle
Bambrych napisał/a:
Od razu zabić. Ten chciał do buzi.
dogladnie , to pies LGBT +
podpis użytkownika
right is rightleft is not right
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie