Wnusio na smyczy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
Wnusio na smyczy.
Juzwa napisał/a:
Masz rację z tymi szelkami, ale trzeba zachować umiar. Dlaczego niektóre dzieci są jak dziki w burakach, a inne normalne? To jest kwestia wychowania dziecka. Jak ktoś nie potrafi sobie z tym poradzić, nie powinien mieć dzieci. Przed zapłodnieniem powinny być obowiązkowe testy. Nie zdaliście, nasieniowody i jajowody na śmietnik.
Skoro tak uważasz to znaczy że nie masz dzieci, mam dwóch synów wychowywani tak samo różnica między nimi 3 lata a starszy to adhdowiec wszędzie go pełno, kombinator, udaje że nie słyszy co się do niego mówi, ma pełno niemądrych pomysłów za to drugi młodzszy to spokojny cichy dzieciak, słucha co się do niego mówi, pyta sam co można czego nie można, po prostu różnica 180 stopni tak więc nie wszystko to wina wychowania
W kogel mogel smycz dla Piotrusia była już mondna ponad 30 lat temu.
Juzwa napisał/a:
Masz rację z tymi szelkami, ale trzeba zachować umiar. Dlaczego niektóre dzieci są jak dziki w burakach, a inne normalne? To jest kwestia wychowania dziecka. Jak ktoś nie potrafi sobie z tym poradzić, nie powinien mieć dzieci. Przed zapłodnieniem powinny być obowiązkowe testy. Nie zdaliście, nasieniowody i jajowody na śmietnik.
A, nie chce mi się, ale masz rację. Jeszcze tylko badanie IQ przed zapłodnieniem i, świat będzie piękny!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie