📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:14
Pracowalem przy szkle i powiem wam, najniebezpieczniejsza praca jaka kiedykolwiek wykonywałem. Pamiętam jak raz i zarazem ostatni, zapomniałem sciagnac tekturowych przekładek, które są co każde 10 takich wielkich tafli 6m na 3m. Wysłalem dzwig komputerem i ten dzwig zassał prawie dobrze tylko dwie zassawki zassały właśnie tą tekture... Zorientowalem sie jak już był w połowie drogi i tak zaczęło tym bujac bujac bujac az wszyscy stanelismy za tym, ogrodzeniem i czekalismy kiedy to poprostu je*nie. Zablokowalem dźwig na otwartym terenie i jak to jeb*ło o ziem to huk był na cała hale hala dosc spora a sprzątania miałem na caluskie 4 godziny z racji tego ze była to podwójnie klejona laminowana 10.8mm grubości. tydzien pozniej mnie zwolnili
zdun napisał/a:
tyle zapłaciłem w 2018.
Jednokomorawa czy dwukomorowa. Jaka grubość całego zespolenia, czy była hartowana, czy była vsg, czy była barwiona? Napisz wiecej.
won mi z tym tiktokiem i gdzie tu jest coś sadystycznego? Jak to powiedział Tadek Drozda "Czas umierać"
widziałem ten odcinek, gość będzie robił butelki dla żubra
z takiego arkusza dobry rzemieślnik zwija około 160 butelek
Tomasz_Dąb napisał/a:
widziałem ten odcinek, gość będzie robił butelki dla żubra
a świstak siedzi i zawija?
zdun napisał/a:
tyle zapłaciłem w 2018.
Bardziej chodziło mi o zapis. Co to za liczba?....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie