Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale niech te spasione nie zapomną, że to wina mcdonalda, a nie "choroby genetycznej"
a i żeby nie było: uważam, że ta z lustra jest jeszcze całkiem spoko. Pierwsze zdanie tyczy się tych, na widok których chcesz krzyknąć: "lej beton"
Obejrzyjcie sobie obrazy sprzed stu lat, zobaczcie wesola tworczosc Rubensa, kjobiety dawniej, bywaly tlustawe. Niestety wraz z umasowieniem kultury weszly paskudne trendy, lansowane przez spedalonych kreatorow mody, gdziue kobieta ma przypominac mlodego chlopca. No jak dla mnie top gruba proazka, bo kobieta jest, wtedy kobieta wlasnie, kiedy mezczyzny, czy chlopaka nie przypomina.
Wydaje się jej że jest chuda
konto usunięte
2012-02-14, 10:36
contracts napisał/a:
Wydaje się jej że jest chuda
Anorektycy mają na odwrót.
konto usunięte
2012-02-14, 10:53
Beniu_Beniu napisał/a:
Baby są głupie
jak tak twierdzisz, to gdzie sobie palce włożysz? Między drzwi
konto usunięte
2012-02-14, 10:58
Gdzieś mam baby, anoreksje itd. Tu jest muzyka SIGUR ROS'a
konto usunięte
2012-02-14, 12:31
Równie dobrze można przed tym lustrem postawić napakowanego kolesia, który ciągle się przegląda w lustrze i myśli, że jest za chudy i ma nieproporcjonalnie zbudowane ciało. Bigoreksja to typowo męskie schorzenie.
konto usunięte
2012-02-14, 12:44
Mogła nie jeść tyle pączków.
konto usunięte
2012-02-14, 21:46
Ktoś wie, co to za utwór?