👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Jesteście na AWF? A bijecie się jak informatycy
![]()
ja jestem informatykiem chcial bys zobaczyć jak ja bije cwaniaczku ??
ja jestem informatykiem chcial bys zobaczyć jak ja bije cwaniaczku ?? sadol.pl/koles-chce-przekonac-ze-nie-jest-gejem-vt74589.htm
mlody0708 napisał/a:
ja jestem informatykiem chcial bys zobaczyć jak ja bije cwaniaczku ?? sadol.pl/koles-chce-przekonac-ze-nie-jest-gejem-vt74589.htm

Cytat:
ja jestem informatykiem chcial bys zobaczyć jak ja bije cwaniaczku ??
Chciałbym zobaczyć jak bijesz się ze słownikiem, panie informatyk.
Eee tam, gadacie. Mój gość od WF'u uczył matmy. A drugi miał certyfikat, że może prowadzić wykłady w języku angielskim. Chociaż fakt, dwóch pozostałych to istni kretyni

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie