Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ali g - wywiad z naukowcami
b................o • 2014-02-19, 16:08
Sajens - łot is it ol abałt, czyli nasz przyjaciel z West Side wywiaduje osobistości ze świata nauki

Napisy włączamy tym gównem na dole obok tego kółeczka (to dla tych pokroju Aliego, nie wiem jak k🤬a można tego nie wiedzieć, mając neta przynajmniej miesiąc).
Zgłoś
kasztan93 2014-02-19, 18:44
@Krakus76 To aktor, Sacha Baron Cohen. To nie idiota, ale genialnie takiego gra Znasz go pewnie z Borata.
Zgłoś
b................o 2014-02-19, 18:45 1
z3r0c00l1337 napisał/a:

Talony również ziomalom na ośce możesz rozdawać jak lubicie takie miejsce- ja nie bardzo. Jeszcze raz ci przypominam, że nie znajdujesz się na niej p🤬duśiu. Tutaj tego nie było ? wyp🤬alaj ćwiartować cały film jak już ci powiedziałem bo też go tutaj nie było, idąc twoim tokiem myślenia. J🤬y kmiocie.

Oprócz myślenia naucz się jeszcze kultury i poszerz zasób słownictwa.
Zgłoś
crystaldragon 2014-02-19, 19:03 1
Fajny remix, polecam też inne remixy tego gościa. Robi świetne filmiki które przyczyniają się do popularyzacji nauki.

Zgłoś
Hyperaciv 2014-02-19, 20:02 1
Mam nadzieję że wszyscy wiecie że ten koleś jest żydem?
Zgłoś
m................s 2014-02-19, 21:36
tds1974 napisał/a:

Ten lewak jest naprawdę zabawny

widze ze z obelgami lecisz ostro, nie przebierasz w slowach
Zgłoś
a................s 2014-02-19, 23:53
Hovind naukowcem - dobre sobie.
Zgłoś
P................A 2014-02-20, 1:05
tds1974 napisał/a:

Ten lewak jest naprawdę zabawny