p000lka
Żółtawa jakaś, j🤬a.
Ale fakt; murzyńska zabawka.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Chińskie ścierwo mówi po polsku ech ten kraj już upadł
Ona mówi biegle w ośmiu językach.
Ona mówi biegle w ośmiu językach.
I jest zwierzęciem poliglotką w nagrodę trzeba dać jej chapi!
Szczałbym jej na ryj i częstował tym samym tekstem.
Aż mi się zachciało szczać, żeby Ci pomóc 🙃
p000lka
j🤬e polskie k🤬y zabawki dla murzynów
To nie polka imbecylu.
Świnia świni świnią.
A pig is a pig for a pig.
Tak, jak wiem, że "stop making stupid famous", ale może trzeba właśnie nagłośnić sprawę, aż ktoś ją przymknie.
dailymail.co.uk/news/article-7660029/Vegan-activist-rescued-pig-showed...
nypost.com/2019/11/07/vegan-activist-booted-from-london-home-after-adopting-pig/
2019 wywalona z mieszkania, które wynajmowała za wprowadzenie tam świni. Emiraty Brytyjskie
reuters.com/world/us/us-woman-detained-russia-after-walking-calf-red-s...
2023 Obywatelka USA (?) zatrzymana za spacerowanie po Placu Czerwonym ze świnią, rosja
se.pl/warszawa/bezczelnie-uprowadzil-prosiaczka-wlascicielka-zwierzaka...
2021 Ktoś jej "ukradł" świnię, na trasie W-Z, Polska
Link do TikToka:
tiktok.com/@owcaiczlowiek
podpis użytkownika
Nigga Nigga Boom Boom
Oby oboje zdychali w męczarniach.
Dziwne, że nikt się tym jeszcze porządnie nie zajął, bo od niej śmierdzi na kilometr socjopatą lub psychopatą. Teraz męczy zwierzęta, które nawet umierają, a później przyjdzie czas na człowieka np. jakieś dziecko, ale już bez kamerowania.
@: szkoda tylko że Polacy i tak będą traktowani niżej od tych zwierząt
Ale nikt nie kazał przychodzić ci na ten świat
[ Dodano 2025-03-02, 04:56 ]
Ta świnia jest inteligentniejsza niż to k🤬isko i ten pajac . Nieźle mi ciśnienie podniosło, ale chyba każdy się domyśla co bym robił z takimi ludźmi.
Oby oboje zdychali w męczarniach.
Dziwne, że nikt się tym jeszcze porządnie nie zajął, bo od niej śmierdzi na kilometr socjopatą lub psychopatą. Teraz męczy zwierzęta, które nawet umierają, a później przyjdzie czas na człowieka np. jakieś dziecko, ale już bez kamerowania.
Nie p🤬l, zesrał byś się pod siebie na jej widok , jak zresztą na widok każdego innego człowieka piwniczaku bez dostępu do światła słonecznego

To nie polka imbecylu.
a ja się tam nie znam na k🤬ach ale p0lki też j🤬