Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
🔥 Chłopcy będą chłopcami - teraz popularne
Gaiseric 2025-06-04, 18:40 7
Piterek13 napisał/a:

@:
Też mi się tak wydaje, że ten co łazi to aligator, ma szczuplejszy pysk, a krokodyle mają szersze.

No to źle ci się wydaje.

Zgłoś
elim 2025-06-04, 19:03 2
Myślałem że w jueseju nie ma krokodyli, a jedynie aligatory, a tu się okazuje że występują na samym południowym krańcu Florydy

Zgłoś
konto usunięte 2025-06-04, 19:33 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Maro72 2025-06-04, 19:37
Argeusz napisał/a:

Nie. Jesteś w błędzie.

Już sam nie wiem. Jeśli się pomyliłem, to nie jest mi przykro. Sadol uczy , sadol bawi więc plusik do wiedziy o krokoaligatorokajmanach.
Zgłoś
beny561 2025-06-04, 21:16 1
Na grzyby raczej bym się nie wybrał
Zgłoś
xiao93 2025-06-04, 22:14 1
Pokłócili się na rybach.
Zgłoś
mazga50 2025-06-05, 15:55
Piterek13 napisał/a:

@: Też mi się tak wydaje, że ten co łazi to aligator, ma szczuplejszy pysk, a krokodyle mają szersze.

Dokładnie tak, tylko odwrotnie.
Zgłoś
ungubungu 2025-06-05, 21:08
Weź tam się wyszczaj w krzakach
Zgłoś
raistpol 2025-06-06, 3:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem