endione napisał/a:
No to kurier będzie mieć niezłą premię od klientek

Kolega który napisał że mu jebie fejkiem. Cóż - ma rację. To dość oczywiste że to (niekonwencjonalny) materiał reklamowy, który ma zapewnić firmie rozgłos za free. Marketing XXI wieku, konsumenci sami sobie rozsyłają reklamę ; )
Na końcu jest napisane, że klientka udzieliła zgody na publikację. Jasne że udzieliła, to przecież jest specjalnie nagrane, to 'widać, słychać i czuć". Niemniej jednak widzę że dużo osób się dało nabrać
Na końcu jest napisane, że klientka udzieliła zgody na publikację. Jasne że udzieliła, to przecież jest specjalnie nagrane, to 'widać, słychać i czuć". Niemniej jednak widzę że dużo osób się dało nabrać

@up
racja ---> ale reklama zajebista! I jaki k🤬a pomysł na biznes!!! Że ja nie wpadłem na coś takiego wcześniej! Byłem przed chwilą na ich stronie i nawet nawet mają ceny i w ogóle. Na pewno nie raz skorzystam z oferty
racja ---> ale reklama zajebista! I jaki k🤬a pomysł na biznes!!! Że ja nie wpadłem na coś takiego wcześniej! Byłem przed chwilą na ich stronie i nawet nawet mają ceny i w ogóle. Na pewno nie raz skorzystam z oferty

Pani Sforna brzmi trochę jak Doda momentami

podpis użytkownika
If you suffer from constipation, shit is better than salvation.
Tak jak tego słuchałem to miałem niepohamowaną ochotę...
mocno objąć tą panią <3
za szyję <3 ....
drutem kolczastym -.-
Jeśli to fejk to autorki r🤬ane ;/ albo za bardzo r🤬ane ...
Jeśli nie fejk to super <3 że są takie zjeby na świecie <3 allaaaa"h" abbar <3
mocno objąć tą panią <3
za szyję <3 ....
drutem kolczastym -.-
Jeśli to fejk to autorki r🤬ane ;/ albo za bardzo r🤬ane ...
Jeśli nie fejk to super <3 że są takie zjeby na świecie <3 allaaaa"h" abbar <3

Genialnie podsumowała poziom współczesnej miałkiej telewizji