Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:28
konto usunięte 2010-11-14, 11:43 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-14, 12:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-14, 12:16 2
Ludzie, uświadomcie sobie jedną, zajebiście ważną rzecz:

Większość osób wchodzących na ten portal ma w dupie wasze opcje światopoglądowe i społeczno-polityczne więc dajcie sobie spokój z agitacją, nieważne w jakim temacie
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-14, 12:35
up@ No dobra tylko że autor tematu pokazuje nam swoje opcje światopoglądowe i społeczno-polityczne tak więc nie widze powodu dla którego ja nie mógłbym się wypowiedzieć. Poza tym chyba ten temat chyba miał na celu żywą dyskusję ,bo przecież ani nie jest zabawny ani sadystyczny.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-14, 12:57
@KULTYWATOR:
bardziej niż komentowanie miałem na myśli zakładanie takich tematów.
acha, żywa dyskusja =/= bezmyślny flame
Zgłoś
Arysto 2010-11-14, 13:16 1
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-14, 15:22
Zgłoś
Damianbeat 2010-11-14, 16:15
@up
Eee...Nie?
Zgłoś
matx 2010-11-14, 21:34
cos o marihuanie i juz wielki bulwers. jakby jaranie dzointa w domu bylo gorsze od zabicia komus dziecka nalesnikiem. troche luzu.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-15, 20:57
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-16, 19:49
Tłumaczenie zagorzałym przeciwnikom marihuany o jej prawdziwych skutkach chyba nie ma sensu. Bo jak tłumaczyć komuś coś co zna to głównie z bajek opowiadanych przez innych ludzi którzy tak nigdy nie mieli z tym także żadnego kontaktu. Mit z pokolenia na pokolenie narasta i z każdej opowieści staję się coraz straszniejszy i bardziej groźny , co zostało wręcz idealnie ukazane na pierwszych zdjęciach.

Zastanawia mnie tylko jedno jak można być aż tak ślepym i nie zauważać, że tak naprawdę dużo bardziej groźny "narkotyk" (bo powiedzmy sobie szczerze to co nim jest , jest kwestią umowną i płynna) jest dostępny w prawie każdym sklepie.

Zresztą aż mi się nie chce więcej spalać i próbować tłumaczyć jak jest , jeśli ktoś obejrzał choćby kilka zdjęć z takich galerii jak np ta

Skutki picia alkoholu

i dalej gada że to marihuana jest zagrożeniem itp to chyba albo jest skończonym jeleniem albo okularów zapomniał.
Zgłoś
konto usunięte 2010-11-18, 16:53
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem