📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Ludzie, uświadomcie sobie jedną, zajebiście ważną rzecz:
Większość osób wchodzących na ten portal ma w dupie wasze opcje światopoglądowe i społeczno-polityczne więc dajcie sobie spokój z agitacją, nieważne w jakim temacie
Większość osób wchodzących na ten portal ma w dupie wasze opcje światopoglądowe i społeczno-polityczne więc dajcie sobie spokój z agitacją, nieważne w jakim temacie

up@ No dobra tylko że autor tematu pokazuje nam swoje opcje światopoglądowe i społeczno-polityczne tak więc nie widze powodu dla którego ja nie mógłbym się wypowiedzieć. Poza tym chyba ten temat chyba miał na celu żywą dyskusję ,bo przecież ani nie jest zabawny ani sadystyczny.

@KULTYWATOR:
bardziej niż komentowanie miałem na myśli zakładanie takich tematów.
acha, żywa dyskusja =/= bezmyślny flame
bardziej niż komentowanie miałem na myśli zakładanie takich tematów.
acha, żywa dyskusja =/= bezmyślny flame

cos o marihuanie i juz wielki bulwers. jakby jaranie dzointa w domu bylo gorsze od zabicia komus dziecka nalesnikiem. troche luzu.

Tłumaczenie zagorzałym przeciwnikom marihuany o jej prawdziwych skutkach chyba nie ma sensu. Bo jak tłumaczyć komuś coś co zna to głównie z bajek opowiadanych przez innych ludzi którzy tak nigdy nie mieli z tym także żadnego kontaktu. Mit z pokolenia na pokolenie narasta i z każdej opowieści staję się coraz straszniejszy i bardziej groźny , co zostało wręcz idealnie ukazane na pierwszych zdjęciach.
Zastanawia mnie tylko jedno jak można być aż tak ślepym i nie zauważać, że tak naprawdę dużo bardziej groźny "narkotyk" (bo powiedzmy sobie szczerze to co nim jest , jest kwestią umowną i płynna) jest dostępny w prawie każdym sklepie.
Zresztą aż mi się nie chce więcej spalać i próbować tłumaczyć jak jest , jeśli ktoś obejrzał choćby kilka zdjęć z takich galerii jak np ta
Skutki picia alkoholu
i dalej gada że to marihuana jest zagrożeniem itp to chyba albo jest skończonym jeleniem albo okularów zapomniał.
Zastanawia mnie tylko jedno jak można być aż tak ślepym i nie zauważać, że tak naprawdę dużo bardziej groźny "narkotyk" (bo powiedzmy sobie szczerze to co nim jest , jest kwestią umowną i płynna) jest dostępny w prawie każdym sklepie.
Zresztą aż mi się nie chce więcej spalać i próbować tłumaczyć jak jest , jeśli ktoś obejrzał choćby kilka zdjęć z takich galerii jak np ta
Skutki picia alkoholu
i dalej gada że to marihuana jest zagrożeniem itp to chyba albo jest skończonym jeleniem albo okularów zapomniał.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie