Cytat:
Policjanci z Głogowa zatrzymali 32- latka, który zdemolował sklep oraz rzucał butelkami w policjantów.
27 czerwca w jednym ze sklepów spożywczych jeden z klientów zaczął się awanturować. Wezwani na miejsce funkcjonariusze rozpoznali 32- latka, ponieważ wielokrotnie już dopuszczał się kradzieży.
Mężczyzna wszedł na regał z alkoholem i nie stosował się do poleceń policjantów. W pewnym momencie 32- latek zaczął rzucać butelkami z alkoholem. Celował nimi również w policjantów.
Funkcjonariuszom udało się zatrzymać sprawcę. Trafił do aresztu. Odpowie za uszkodzenie mienia oraz za czynną napaść na policjantów. O jego przyszłości zadecyduje sąd.
Żródło
panpanczan napisał/a:
wystarczy łapy poucinać i kradł nie będzie
Hammurabi to miał łeb, teraz mamy lewaków
Ukr ? inżynier ? czy Polak ?
elutek napisał/a:
Policjant na końcu: ''Co by tu zaj🤬?''
Polska.
Moje małe miasto kochane

wreszcie jakaś reklama.
Żeby go zakuć. Powinni go rzucić na glebę, w miejscu gdzie są rozbite butelki
Jest alkohol, jest zabawa!
Wytrzymałe półki w tej stonce majo
Nie ma się co dziwić że chłop się wk🤬ił na te stojące na środku każdej biedronki palety
Piękny miał k🤬a arsenał sam bym chętnie się tak na bogato pobawił
Na pewno to był śmieć ukraiński
Przy ściąganiu go z regału powinien im wyślizgnąć się i zaj🤬 ryjem w te szkło.... Przypadkiem oczywiście....
A w wersji "miód na moje oczy" nie powinni się p🤬lić z tarczami. Wezwać do zejścia, a potem nap🤬lać z gładkolufowej.
To nie Polak. My nie wylewamy alkoholu
Niemożliwe . Przecież to święta nacja uwielbiana zawsze przez wszystkich sąsiadów
jakbym zacząl czytać i rozkminiać te j🤬e cenówki, to też bym k🤬a szału dostał.
dlatego nie chodze do biedry.
tylko lidl, ew aldik.
PabloSkills napisał/a:
Moje małe miasto kochane wreszcie jakaś reklama.
@PabloSkills: dawaj na browara