👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może to ma związek z tym, że one podobno się strasznie przegrzewają? Ja nigdy tego nie miałem w ręku, ale kolega, który był w wojsku mówił, że jakby wystrzelić cały magazynek za jednym pociągnięciem, niektóre elementy rozgrzewały się do miękkości.

dość czeste sadol.pl/wybuchowy-ak-vt35978.htm i zazwyczaj jest wynikiem niewlasciwego czyszczenia broni, lub wada amunicji.

Bin Laden napisał/a:
Masz coś do mnie?! Lepiej żeby nie.....![]()
![]()
O, wujek Osama!
A wie wujek, że w Poznaniu nowy stadion wybudowali?

no, a ja jestem antyterrorysta od 30 lat i nic mi sie podobnego nie zdażyło

całkiem mozliwe tylko że jak Tranzystor napisał w chinskich podróbkach.
na cała moja wojskowa karierę (lat 10)obstawiałem wiele strzelań 1 i 2 i nigdy nie widziałem podobnego przypadku.pozdro dla wojaków
na cała moja wojskowa karierę (lat 10)obstawiałem wiele strzelań 1 i 2 i nigdy nie widziałem podobnego przypadku.pozdro dla wojaków

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie