Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
k................3 2013-01-07, 13:52
Może to przez te kacze mordy na pierwszym zdjęciu ? antiduckface.com/
Zgłoś
j................k 2013-01-07, 13:53 2
Dodały adnotacje do aukcji i od razu wszyscy zrezygnowali...
Cytat:

Aby nie było nieporozumień,aukcja obejmuje tylko i wyłącznie miłe spotkanie i rozmowe, bez jakichkolwiek podtekstów seksualnych czy towarzysko-erotycznych

Zgłoś
S................0 2013-01-07, 14:03
ee tam - szału to z nimi nie ma (przynajmniej ja bym się nie skusił), no ale z drugiej strony mamy na świecie tylu desperatów, że aż dziwię się takiemu finałowi sprawy
Zgłoś
BongMan 2013-01-07, 14:39 1
jakikolwiek napisał/a:

miłe spotkanie i rozmowe

A o czym rozmawiać z takimi pustakami? O tym co było na pudelku, o czym był ostatni odcinek "pierwszej miłości" i z kim kręci Justin Bieber?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
tds1974 2013-01-07, 15:06
BongMan napisał/a:

A o czym rozmawiać z takimi pustakami? O tym co było na pudelku, o czym był ostatni odcinek "pierwszej miłości" i z kim kręci Justin Bieber?

BongMan - nie oceniaj po wyglądzie lub swoim umyśle. Skąd wiesz, że te laski są pustakami?

podpis użytkownika

Zgłoś
adam_małysz_bejbe 2013-01-07, 15:14
Dwie dziewczynki od lewej super, trzecia tak sobie, ale nie można oceniać książki po obwolucie. Zaryzykowałbym choćby ze względu na tą rudą c🤬kę ^^
Zgłoś
BongMan 2013-01-07, 15:27
tds1974 napisał/a:

Skąd wiesz, że te laski są pustakami?

Kaczy dzióbek.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Robajson 2013-01-13, 22:03 8
Kolejny mistrz Alledrogo
C🤬jowo widać więc wklejam opis:
Cytat:

Witam sprzedam pięknego golfa 3 po tunningu widocznym na zdjęciu Autko uzywane przez kobietę (prawda że zdolna) co do stanu to po tym drobnym zdarzeniu nadwozie do kasacji ale mechanicznie ok dbałem o dobry stan, silnik i inne podzespoły bdb. auto posiada roczna instalacje gazową wbitą w dow. oczywiście .pozostałe info na tel

Zgłoś
bebzal 2013-01-13, 23:00
golfik jest, pole jest czyli wieś
Zgłoś
kamanes 2013-01-17, 8:52 11
gość jest dobry

podpis użytkownika

on czy ona ? kłamię albo oszukuję ??
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2013-01-17, 9:05 4
Ma chłop rację. Podobną sytuację miałem. Przyjedzie taki , jeszcze z kobietą i oglądają k🤬a auto 14 letnie i jęczą ,że tu rdza wychodzi a tutaj lekkie wgniecenie...K🤬a to nie salon i nie nowy samochód. 14 lat eksploatacji auta zawsze zostawi jakiś ślad użytkowania. K🤬a ,słuchać tego się nie dało. Skąd się tacy ludzie biorą????
Zgłoś
Tradyt 2013-01-17, 9:10 1
Ale przebieg ma solidny
Zgłoś
K................9 2013-01-17, 9:11
hahaha jebł*m odważny typek:) lubię to:)to ja swojego opla astre 1 sprzedałem w kombi za więcej a z każdej strony było gniecione:) a tak serio ile chcesz za okularnika???
Zgłoś
Dziamian 2013-01-17, 10:03
Tradyt ten przebieg jak na ten model to jest mało, uwierz mi

Ja sam mam przejechane w 11 letnim aucie 315 000 km a kuzyna 430 000 i te auta jeżdżą, to są już normalne przebiegi za granicą a nie tak jak w Polsce 15 letni TDi z przebiegiem 150 000 i taka jest prawda, zjadą się "znaFcy" oglądają auto, pierdzielą, marudzą a i tak wiedzą że albo nie mają siana na tyle by je kupić to marudzą by zniżyć cenę albo po prostu nudzi im się.

Sam sprzedaję auto i wiem jak teraz jest ciężko sprzedać dobre auto w dobrej cenie, jak nasz rynek zalewają fury od turasów, które mają nagminnie cofane liczniki, są szpachlowane, spawane i Bóg wie co jeszcze tam jest z nimi robione...

taka jest zasada, że auto okazyjnie kupisz uszkodzone (wcale nie musi być rozj🤬e, tylko po jakiejś tam obcierce) albo troszeczkę podjechane przed dużym przeglądem za granicą (rocznych przeglądów się zazwyczaj boją i wolą sprzedać auto taniej, niż je robić na stacjach przeglądów, a auto i tak jest w dobrym stanie jak na nasze warunki) i przede wszystkim z dużym przebiegiem.

Więc albo auto zadbane i mały przebieg = duża cena
albo ma jakiś feler (widoczny lub nie) = mała cena
i tyle byłoby w tym temacie
Zgłoś
W................e 2013-01-19, 16:27
Z cyklu "szukam pracy na Gumtree"
Ktoś chętny?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie