📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może to przez te kacze mordy na pierwszym zdjęciu ? antiduckface.com/

Dodały adnotacje do aukcji i od razu wszyscy zrezygnowali...
Cytat:
Aby nie było nieporozumień,aukcja obejmuje tylko i wyłącznie miłe spotkanie i rozmowe, bez jakichkolwiek podtekstów seksualnych czy towarzysko-erotycznych
![]()

ee tam - szału to z nimi nie ma (przynajmniej ja bym się nie skusił), no ale z drugiej strony mamy na świecie tylu desperatów, że aż dziwię się takiemu finałowi sprawy

jakikolwiek napisał/a:
miłe spotkanie i rozmowe
A o czym rozmawiać z takimi pustakami? O tym co było na pudelku, o czym był ostatni odcinek "pierwszej miłości" i z kim kręci Justin Bieber?

BongMan napisał/a:
A o czym rozmawiać z takimi pustakami? O tym co było na pudelku, o czym był ostatni odcinek "pierwszej miłości" i z kim kręci Justin Bieber?![]()
BongMan - nie oceniaj po wyglądzie lub swoim umyśle. Skąd wiesz, że te laski są pustakami?
Dwie dziewczynki od lewej super, trzecia tak sobie, ale nie można oceniać książki po obwolucie. Zaryzykowałbym choćby ze względu na tą rudą c🤬kę ^^
tds1974 napisał/a:
Skąd wiesz, że te laski są pustakami?
Kaczy dzióbek.

hahaha jebł*m odważny typek:) lubię to:)to ja swojego opla astre 1 sprzedałem w kombi za więcej a z każdej strony było gniecione:) a tak serio ile chcesz za okularnika???
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie