Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:46
SadystycznyRoman 2013-02-10, 19:50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
piotrekp25 2013-02-10, 19:52
murzynów sie łapie kolego a nie kupuje
Zgłoś
Gandzioholik 2013-02-10, 19:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-13, 15:42 1

Także tego...
Zgłoś
dumad 2013-02-18, 10:05 1
Zgłoś
FreeM 2013-03-07, 2:05 1
znalezione na otomoto, pełne ogłoszenie
Cytat:

Meine Damne und Herren

Mam na sprzedaż niemiecki Panzer kampwagen Astra z niezawodnym silnikiem diesla o przebiegu 195 tys kilometrów co jest porównywalne do trasy jaką pokonały wojska wermachtu podczas kampanii w ZSRR.
Jest to wytwór niemieckiej technologii co przekłada się na niezawodność oraz niezniszczalność.

Jest to Opel lub jak twierdzą niemieccy Inżynierowie DAS AUTO czyli szukanie finezji , stylu oraz polotu w tym aucie jest porównywalne z szukaniem prawiczka w seminarium.
Ale nie o to tu chodzi to auto ma jeździć i to właśnie czyni i prędzej umrzecie w nim z nudów niż się zepsuje.

na wyposażenie tego wozu bojowego składają się:
-ABS (...)

został on przygotowany do kampanii zimowej w następujący sposób:
- wymienione :
Klocki (...)

Cena jaką sobie życzę za to cudo to 7800 polish złoty
ps:
proszę nie dzwonić jeśli:
- macie do przekazania prognozę załamania rynku paliw w Polsce i mówienie mi ,że ropa się kończy
- że to Opel i za 4000 pójdzie , może i tak ale astra classic z tirem w bagażniku
- z propozycjami wymiany za motorówkę , żonę , nie daj boże teściową a tym bardziej za golfa(dres mi się znosił więc golf się nie nada)
- nie nie dowiozę auta na Ukrainę
Aaaaa i nie wymienię się na Zbyszka 3cytryny (chytra baba z Radomia też dzwoniła)

AUTO STOI W TRZEBNICY ale mogę dojechać do Wrocławia

Zgłoś
bloodwar 2013-03-07, 4:33
Hue hue hue - 2001 i 195 tysięcy taa, opel w dieslu i bezawaryjne, taaa...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 22:46 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-12, 22:50
Bardzo często spotykana sytuacja, są techniczne możliwości śledzenia swoich fotek (oraz bezprawnego i bezczelnego ich wykorzystywania przez niedojebów)
Zgłoś
Stew 2013-03-12, 23:11
Zgłoś
FunkyKoval 2013-03-12, 23:12
Tutaj klasyk gatunku:

Zgłoś
konto usunięte 2013-03-16, 21:50 1
taką aukcje dzisiaj znalazłem na allegro
allegro.pl/show_item.php?item=3108040855

screen
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-16, 21:52
grunt to kreatywność
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-16, 21:54
Naj zajebistsza aukcja jaką widziałem
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-14, 17:02 1
Mysle ze ten obrazek idealnie podsumowwywuwuóje zmiany nt. nowej szaty graficznej allegro.

chui tam że słaby skill photoshopa w paincie. zerżnięte z jebzdzidy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem