📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Kulfa mać, Zamiast się kłócić to podajcie linki na Allegro, zróbcie cos pożytecznego
A gdzie link do aukcji ?? Mozna by kupić coś , albo choć z bliska obejrzec
serdel1,
"Kure(w)stwo" to nie odwiedzić kumpla w szpitalu a modelka, hostessa czy tancerka to praca czasem nawet ciężka .
Jak miałem 13-15 lat to też "drgałem" na widok damskich majtek teraz potrzeba mi nieco więcej.
"Kure(w)stwo" to nie odwiedzić kumpla w szpitalu a modelka, hostessa czy tancerka to praca czasem nawet ciężka .
Jak miałem 13-15 lat to też "drgałem" na widok damskich majtek teraz potrzeba mi nieco więcej.
daf098 napisał/a:
serdel1,
Jak miałem 13-15 lat to też "drgałem" na widok damskich majtek teraz potrzeba mi nieco więcej.![]()
Kazda praca lub "praca" bywa ciezka. Okreslenie "kure(w)stwo" ma, jak sam widzisz wiele zastosowan.
Szczerze zazdroszcze normalnego libido. Mi, mimo wieku, reakcje 13-15 latka niestety nie przeszly
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie