Jako, że temat Bogusia jest dosyć gorący i kontrowersyjny to podsyłam wam dość świeży temat wprost z trójmiejskich ulic. Klient po głównej drodze leci jak przecinak 250km/h
Czekamy na kolejne produkcje !
Motorek to: Suzuki GSX-R 1000 k7
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-10-24, 14:09
konto usunięte
2014-10-24, 16:43
Nuda. Czekam na nerki!
konto usunięte
2014-10-24, 16:58
Zaraz będzie pisane, że przecież jedzie w nocy jak jest pusto no i bezpiecznie, że ma pasję i tak w ogóle to cytując "jebie policje".
konto usunięte
2014-10-24, 17:02
Boguś Wannabe. Jeden debil chce się "wybić" i rozsławić wykorzystując imię innego debila.
konto usunięte
2014-10-24, 17:05
Az się łezka w oku kręci jak w nocy 11 minut jechało się 4-ma kółkami z Wrzeszcza do Rumi nocy... Pifko leci.
konto usunięte
2014-10-24, 17:17
Dobry wariat uzależniony od adrenaliny
on po pierwszych 20 sekundach filmiku stracił prawko, dobry typ
konto usunięte
2014-10-24, 17:30
A mnie nurtuje czy taki motocyklista po wypadku z taką prędkością, o ile przeżyje, dostaje jakiekolwiek odszkodowanie?
Mam nadzieję, że zabije się na jakimś drzewie, a nie na samochodzie, w którym jedzie młode małżeństwo z dwójką dzieci.