Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
Alternatywa dla BOGUSIA Z M3
konto usunięte • 2014-10-24, 11:15
Jako, że temat Bogusia jest dosyć gorący i kontrowersyjny to podsyłam wam dość świeży temat wprost z trójmiejskich ulic. Klient po głównej drodze leci jak przecinak 250km/h
Czekamy na kolejne produkcje !
Motorek to: Suzuki GSX-R 1000 k7
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
srylag 2014-10-24, 19:43
Ciekawi mnie, czy wie, że wszystkie krzyżowki na trasie Gdańsk-Gdynia i jeszcze kawałek na północ są monitorowane :] jak nie miał zdjętych tablic, to drugiego odcinka się nie doczekamy.
Zgłoś
domints 2014-10-24, 19:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tranzystor 2014-10-24, 20:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 20:16
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 20:19
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 20:47
Generalnie trzeba to rozgraniczyć i zobaczyć różnicę, jeśli ktoś siada na 200 konnego bizuka i przy 100+ stawia go na koło to uwierzcie, że wie co robi. A jeśli motor kupuje sobie taki bozo za jakieś 5 tyś bo mu zostało po powrocie z Anglii i jeździ w podkoszulku po wsi to naprawdę jest różnica, nauczcie się ją dostrzegać. Mimo, że motorów lubię choppery i takie wiertarki średnio do mnie przemawiają to uważam że ten tutaj to nie debil tylko profesjonalista, ktoś kto go debilem nazywa, zapewne nie opanował by 100 koni, albo jeździe golfem umcy umcy i motoru nie usłyszy, pozdro.
Zgłoś
wailios 2014-10-24, 21:00 1
Zgłoś
Jason559 2014-10-24, 21:05
myślałem, że wjedzie na molo i skosi kilku
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 21:24
Zgłoś
alterego 2014-10-24, 22:09
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-24, 22:33
Jak dla mnie takie sytuacje powinny kończyć się na hardzie bez ofiar postronnych. Prawdziwe kurestwo
Zgłoś
Mi_ki 2014-10-24, 23:27
Zgłoś
grzesions 2014-10-25, 1:50
typek nie potrafi jezdzic. zaloze sie ze jezdzi na kaczke a przeciwskret myli ze srubokretem. czekam na hardzie
Zgłoś
karoldeicide 2014-10-25, 4:36
kolo musi mieć fiutka jak palec E.T.
Zgłoś
konto usunięte 2014-10-25, 5:05
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem