Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
213213 2025-01-07, 16:09 2
ja też zawsze kibicuje zwierzętom. Ludzie to mnie nie raz opulawali, poniżali i wtedy nie wiedziałem co odpowiedzieć i czułem się bardzo źle przez bardzo długi czas, a zwierzęta to nigdy mi tak nie robiły i za to je lubiem.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-07, 16:30 3
213213 napisał/a:

ja też zawsze kibicuje zwierzętom. Ludzie to mnie nie raz opulawali, poniżali i wtedy nie wiedziałem co odpowiedzieć i czułem się bardzo źle przez bardzo długi czas, a zwierzęta to nigdy mi tak nie robiły i za to je lubiem.

Oby nie pod postacią smalcu 😁
Zgłoś
GaryP 2025-01-07, 17:20 2
JoSeed napisał/a:

Zawsze kibicuję zwierzakom w takich zawodach ☺️

Ja byłem za homarem
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-01-07, 17:24 1
Pedał pewnie złamał przedramię po tym uderzeniu, a homar jebnął śmiechem! Dlatego urwali filmik!
Zgłoś
psotna_cipka 2025-01-07, 17:36
J🤬y mięczak. Najpierw tłuczkiem w łeb się wali homara.
Zgłoś
Amaranth88 2025-01-07, 18:10 1
psotna_c🤬ka napisał/a:

J🤬y mięczak. Najpierw tłuczkiem w łeb się wali homara.

Bodajże w szczelinę pomiędzy tułowiem a głową należy wsadzić nóż czubkiem w stronę głowy by zabić go jak najbardziej humanitarnie.
Zgłoś
Antekson 2025-01-07, 19:19 1
Megatrans666 napisał/a:

Jego ruchy wskazują na to że lubi chłopców.

Ruchy a przede wszystkim szybko i szeroko otwierający się dziub.
Zgłoś
daniel4321 2025-01-07, 20:35 1
Homara daje się na żywca do wrzątku
Zgłoś
kumbot 2025-01-07, 23:04
a masz c🤬ju... ale najbardziej ciekawi mnie gdzie ta Paulina jest? gdzie ona poszła?
Zgłoś