👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten cały spiderman to Grayson Boucher czyli turbokozak . Tu macie fajnie zmontowane video
murzyn myśli, że jak za spidermana się przebierze to że go wszyscy nagle zaczną lubić

kurde mole, ale dzieciaki musiały mieć radochę
pamiętam jak byłem mały (3 l.) to pojechałem z rodziną nad morze i był tam gościu przebrany za batmana, ojciec chciał zrobić sobie kawał to powiedział mu żeby mnie postraszył bo jestem niegrzeczny, a on miał ruchome skrzydła i mnie podniósł za koszulkę przystawił gębę w gębę i powiedział, że słyszał, że jestem niegrzeczny (już wtedy się bałem), a potem wystrzelił tymi skrzydłami, że się całe otworzyły (całkiem spory hałas to robiło) i się zesrałem ze strachu

@Bloodex
pytanie do eksperta: czemu koleś nie grał nigdy w NBA skoro tak wymiata i jest z USA?
pytanie do eksperta: czemu koleś nie grał nigdy w NBA skoro tak wymiata i jest z USA?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie