Nie ma to jak zabrać dziecko na C🤬lineczkę
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:29
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
Nie ma to jak zabrać dziecko na C🤬lineczkę
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Korzystasz z Google? Fajnie...
Podrzuć kolego alternatywę. DuckDuckGo nie daje rady niestety.
Hahaha, nawet te dwa sadolowe transojeby Love is Love i Black Gapin Hole juz sie tu nie cwaniacza i nie oswiecaja nas "prawakow" ze to tylko "zyj i pozwol zyc" z ta zaraza....
Ło panie, faceci przebrani za baby w Polsce robili kariery wcześniej.
Widzicie tam czarne dzieci i czarne rodziny? Nie. Tylko zachodni europejczycy maja tak przegnite, spedalone, samodestrukcyjne geny.
Heliar napisał/a:
Mam wrażenie, że ten cyrk jest dla mamusiek, które dawno nie widziały bolca. Tak samo, największą grupa osób popierająca te dziwadła, to właśnie takie mamuśki.
No i mają czynne prawa wyborcze... . Kto wie, może powstanie kiedyś prawo, że dostaną powiedzmy 2 głosy jako ta uciśniona mniejszość.
Polaki też platfusów i Hołownie wybiorą będzie to samo
Majomir napisał/a:
Wprowadzić szwadrony śmierci
Po to, żeby częstować ołowiem takich zacofanych prawaków jak ty
Pomijając całe gejostwo, transów ... Facet który chcę się wypinać będąc praktycznie nagim przed dziećmi to pedofil
Nie ma to jak zaprosić pedofilów do przedszkola jaki ten świat jest piękny.
Coffey napisał/a:
Po to, żeby częstować ołowiem takich zacofanych prawaków jak ty
O prosze jaki postepowy pedofil.... tez cie ciagnie do przedszkoli zeby pokazywac dzieciom zwisa w ponczochach? Nie mozesz sie doczekac normalizacji i legalizacji tego, co?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie