👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Za nieprzestrzeganie zasad ograniczeń kontaktów powinny być ujemne punkty. I w razie choroby te ujemne punkty powinny mieć wpływ na dalsze miejsce w kolejce do respiratora...
Tak jak z ustawkami kiboli... niech się napie**alają, ale niech z własnej kieszeni płacą za leczenie skutków tych bijatyk.
Palacze niech z własnej kieszeni leczą się na raka krtani, przełyku, ust czy czego tam jeszcze jest. Alkoholicy niech się leczą za swoje przy chorobach spowodowanych alkoholem. Cukrzycy niech płacą za leczenie związane z nieprzestrzeganiem diety i braniem lekarstw. Kierowcy niech się sami leczą po wypadkach., itd. itp....

Paczka papierosów kosztuje +- 15zł, 80% z tego trafia do Państwa, to taki palacz płaci drugie ubezpieczenie zdrowotne...
Podatki płacimy wszyscy za wszystko. Wyliczać można sobie kto za co. Palacza nikt nie zmusza do kupowania fajek, jego własna wola. Masz obowiązkowe ubezpieczenie, masz opiekę.
Jeżeli porównujesz kiboli do narciarzy...
Hehe, a bardzo chętnie

Przejrzyj sobie statystyki z sezonu narciarskiego w Polsce - rocznie na stokach mamy kilka do czasem kilkunastu ofiar śmiertelnych i tysiące złamań, zwichnięć, skręceń...
W świecie kibolskim przez ostatnie 7lat były tylko 4ofiary śmiertelne. Złamania, skręcenia, zwichnięcia są pewnie na poziomie w/w snowboardzistów.
Statystycznie wychodzi że na przeciętnego Janusza narciarza płacimy więcej pieniędzy niż na Sebka kibola.
A porównując do statystyk z kąpielisk to tu nawet jazda ścigaczem wychodzi na całkiem bezpieczne hobby.
Czy postulujesz aby zakazać gromadzenia się przy kąpieliskach?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie