Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:33
konto usunięte 2012-11-08, 17:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 17:54 1
Ja myślę, że włażenie komuś do dupy jest żenujące, bez względu czy to jest czarna dupa czy biała...Ale przecież Polacy muszą to robić, wasalstwo mają we krwi. Kiedyś wysługiwali się Związkowi Radzieckiemu, teraz wysługują się Ameryce...Dopiero pozbyliśmy się jednych wojsk, a już się proszą na kolanach o kolejne obce wojska w kraju i to razem z bazami rakietowymi. Dla mnie to niepojęta głupota.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-08, 18:11
Dosłownie i w przenośni ...
Zgłoś
MaestroRCS 2012-11-08, 18:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-09, 11:52 1
W kwestii wiz nie ma co biadolić, prosić się i przymilać kolejnym prezydentom, choć jeśli któryś faktycznie może coś zdziałać w tym kierunku, to właśnie Obama. Dżordżyk Dablju, taki wielki przyjaciel Polski i Polaków, którzy mu wchodzili w dupę bez mydła i przelewali krew w imię brudnych naftowych amerykańskich interesików, miał na to 8 lat, ale nie kiwnął palcem. Pierwsze co Polska powinna zrobić to wprowadzić wizy dla Amerykanów, to chyba oczywiste. Jakby zaczęli dostawać odmowy z powodu złego humoru polskiego konsula to zaraz by poszli po rozum do głowy i znieśli wizy dla Polaków.
Polska jest jedynym krajem strefy Schengen, w którym obowiązują wizy do USA. Z krajów europejskich została już chyba tylko Rumunia i Bułgaria.
Nie rozumiem, jak można dawać się komuś traktować jak śmiecia i udawać, że to nic takiego, jak ktoś ci pluje w twarz, to ścierasz i mówisz, że pada... I łasisz się nadal, jak szczeniak, którego pan wywiózł na śmietnik za miasto i zostawił, bo wyjeżdżał na wakacje, a on wrócił po śladach i drapie do drzwi, bo nie ma za grosz honoru...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem