Główna Poczekalnia Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:07
Kierowca ciągnika siodłowego w JuEsEj wiezie ciepłe bułeczki do sklepów.
Ponoć dopiero po 1,5 km się zatrzymał. Nie wiadomo, czy sam się kapnął, czy postronni go wyhamowali.

Brak info jak do tego doszło itp.
Pytanie do ekspertów: Czy to możliwe, że całe auto było w martwym polu podczas tej akcji oraz że nie poczuł nic podczas kolizji?

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TylerPL 2021-12-03, 23:24
Wystarczy na cień popatrzeć od której strony pada. W lusterku jak się nie przyglądasz to czarny sedan na czarnym asfalcie w cieniu ciężarówki mógł być mało widoczny. I jedziesz na zasadzie w lewym jasno, w prawym ciemno - czyli OK
Zgłoś
przemo3251 2021-12-04, 0:16 2
bienios89 napisał/a:

Jestem tirowcem i się wypowiem. Trzeba mieć oczy głęboko w doopie zeby się nie kapnąć, że coś wpadło pod naczepę i w dodatku widać to w lusterku. Obstawiam jakieś MOCNE NARKOTYKI

Lub po prostu jesteś amerykaninem. Twoja wiedza motoryzacja jest znikoma i jak coś przyhamowało ciężarówke to nie potrafisz skojarzyć co tylko olewasz i jedziesz dalej. To są czasami ludzie którzy potrzebują podstawowe instrukcje jak co obsługiwać bo sam nie potrafi czegoś ogarnąć
Zgłoś
Mzimu 2021-12-04, 0:17 2
Osobówka podróżuje nielegalnie - jedzie na paliwie tir-a. Złodziej i tyle.
Zgłoś
Tuco 2021-12-04, 1:41 2
Pytanie o martwe pole jest na serio, czy naprawdę jesteś aż takim kretynem żeby samemu sobie na nie nie umieć odpowiedzieć? Pytam poważnie.
Zgłoś
PryszczatyJeż 2021-12-04, 3:41 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Chopin1969 2021-12-04, 5:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2021-12-04, 7:57 1
Zgłoś
Exclip 2021-12-04, 9:13 2
Zgłoś
baronturbina 2021-12-04, 9:28
Zgłoś
Rozjebie 2021-12-04, 11:09 1
Zgłoś
zielonydarian 2021-12-04, 13:42
baronturbina napisał/a:

U nad było by to samo. Tylko z tymze tirop*zdy by 3 pasy zajmowały wyprzedzając się na wzajem z Różnicą 1km/h a potem tłumacząc się pauzami psy by stały na zwezce przed Górą Świętej Anny na A4. Gardzę wami tirowcy wpie**alajacynsie na lewy pas z partyzanta!

Swoją przyszłość widziałeś na tym filmie, p🤬deczko
Zgłoś
Dvpper22 2021-12-04, 23:46
bienios89 napisał/a:

Jestem tirowcem i się wypowiem. Trzeba mieć oczy głęboko w doopie zeby się nie kapnąć, że coś wpadło pod naczepę i w dodatku widać to w lusterku. Obstawiam jakieś MOCNE NARKOTYKI

XD jezdziles kiedyś ciężarówka z dziobem? To nie Europa..
Zgłoś
Metanabolarz 2021-12-05, 15:11
bienios89 napisał/a:

Tirowiec
Jeszcze nie widziałem chłopca przy trasie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem