📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:34

Piękny ich jest powrót taki cichy, spokojny, a w głowie: "Co to qrwa było?!" hahaha

Najlepszy w tym filmiku jest punkt zwrotny. Rzucił w niego tym pachołkiem i lecą we dwóch na niego, gościu się zasłania przed obiektem i nagle surprise! Jeb mu z pały. Aż miło popatrzeć jak z całej siły dostaje na gołą klatę takiego szota. Za to ten drugi taki był zdziwiony, że nie zdążył załapać co właściwie się teraz stało zanim mu tamten walnął.

@up - i co będziesz łaził z nunchaku po ulicy? Kup sobie pałkę teleskopową albo długi nóż myśliwski z możliwością podpięcia do nogi.

konkretny koles, ma jaja. szkoda ze nie bylo ich 2 z tymi metalowymi paklami. kozaki by zostali wbici w glebe jak gwozdzie, ahhh szkoda
szacun dla kolesia, jak byl bym sam to bym sie nie odwazyl...

1:40 mi sie zdaje czy koles ktory pakowal sie do samochodu to nie wpadl pod kola nogami?

a ja bym sie poswiecil(tzn auto), i zawrocil, i rozjechal w miare mozliwosci jak najwiecej tych debili.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie