👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba jest najlepsza z całej rodziny skoro stado wydelegowało ją do tego występu.
Poniżej macie byłą żonę Johna Lennona (feministkę).
Znając dzisiejsze zj🤬e lewe czasy, pewnie gruba pani również stanie się gwiazdą...
Znając dzisiejsze zj🤬e lewe czasy, pewnie gruba pani również stanie się gwiazdą...
Jak zobaczyłem tę flagę z tylu, od razu zrozumiałem co ona ma do przekazania

Już do tego doszło, że filmiki szkoleniowe fristajlu Doroty Wellman poszły w eter? Nie no, ten świat musi się skończyć.
Thevenin napisał/a:
Dobrze,że są litery, bo bym nie wiedział o co chodzi.
crossdressphyxia napisał/a:
Śpiewający wieprz.
To nie wieprz. To maciora.
Samica wieprza.
To od niej wywodzi się ród Antoniego Maciorewicza.

Thevenin napisał/a:
na takim nazwisku to może jechać jeszcze ze 150 lat,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie