Heh kilka ciężarówek... Przecież takie ilości to jeździły i przed tym syfem na ukrainie, tylko wcześniej nie zwracaliście uwagi.

Wyluzujcie, jak ruskie w nas czymś p🤬lną, to i tak nie zdążycie zauważyc.
addekk1 napisał/a:
BTW Ciekawe czy za bramki zapłacili?![]()
Przy bramkach stali ludzie z MSZ żeby zrobić im laskę i wydłubać rodzyny. Przecież Polska to tak p🤬dowaty kraj, że policjant nawet nie da mandatu niemcowi, który zap🤬la mercedesem 150 po zabudowanym, bo to niemiec. To samo tyczy się każdego innego narodu, któremu Polska włazi w dupę. Każdy z zachodu może w Polsce więcej niż Polak.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
We wrześniu w Polsce będzie stacjonować 1 dywizja pancerna z USA około 600 żołnierzy i 1350 żołnierzy dywizji zmechanizowanej z Wielkiej Brytanii. Będą bronić Pomorza i granicy niemieckiej jakby coś poszło nie tak z Ruskimi, a w rzeczywistości mają udawać manewry.
podpis użytkownika
hej hej

Pewnie nasz wlasny szmelc który wraca z afghanu a wy tu p🤬licie farmazony jak zawsze
W Poniedziałek 4 takie ciężarówy na Polskich blachach w Lubinie tankowały. każda miała po 1 agregatorze prądotwórczym oraz taki sam kontener na pace co te znajdujące się na filmiku.

Każdy teraz przejazd wojskowy wiąże się z p🤬leniem o amerykańskim wsparciu. K🤬a, a wojsko jak się przemieszczać? Przez pola? Co w tym dziwnego, nigdy nie widzieliście wojskowych pojazdów na drodze? Równie dobrze mogli z defilady wracać.

ale wy jesteście płytcy umysłowo Olaboga
Amerykanie tym syfem nie jeżdżą od 10 lat od kiedy nie są wystarczająco bezpieczne. Oddali te gluty nam a my się sramy że mamy hummve
Znaczy wy bo ja mam w pracy dużo lepszy sprzęt od tego kawałka gówna
A co drugi komentarz o robieniu laski jest żałosny. Sami byście im zrobili i zapewne z połykiem więc skończcie p🤬li gimby śmieci.
Btw. Zwykły konwój sprzętu czy to z pokazu czy na pokaz. Albo wracają te śmietniki z misji.

Amerykanie tym syfem nie jeżdżą od 10 lat od kiedy nie są wystarczająco bezpieczne. Oddali te gluty nam a my się sramy że mamy hummve

Btw. Zwykły konwój sprzętu czy to z pokazu czy na pokaz. Albo wracają te śmietniki z misji.

Wczoraj widziałem w Płocku podobny transport z tymi żółtymi ciężarówkami i na pace mieli humvee tylko ,że zielone i armaty jakieś
Wszystkie te pojazdy można było oglądać w niedzielę w stolicy z okazji święta WP. Wiecie już z jakiego powodu ten konwój.
podpis użytkownika
100% kiełbasy