Według opisu północna Afryka vs miejscowi.
😆
Patusiarnia jest mocna jak trzeba sie poklepać w lesie na ustawce albo zabrać dzieciom szaliki.
Muslim wyciągnie kałacha i po twoich kibolach zostanie gówniana kałuża.
Byle gruzini im wp🤬lają na ulicach
U nas też ortalionowi bojowicy podpalili pociąg j🤬a patodresiarnia.
Ale Polacy podpalili polski pociąg, to i tak zawsze jakiś plus
Ta muslim wyciągnie kałacha w Polsce. Polakowi jest ciężko zdobyć broń palną w Polsce ziomek, także nie wiem skąd ty sie urwałeś.
A jeżeli ci gruzini spuścili wp🤬l to ewidentnie za to że za bardzo p🤬dowato wyglądałeś na ulicy
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.W krajach pochodzenia tych wojowników z filmiku po dziś dzień pali się "czarownice" na ulicach. Jak nie wierzysz, przeszukaj sadola.
Może też wymień z pamięci kilku afrykańskich filozofów, naukowców, wynalazców?
Jeśli uważasz, że to jedno i to samo, to może zamień miejsce zamieszkania na rok, półtora. Najlepiej Kinszasa czy tam okolice. Jak chcesz się bawić w takie porównania, to może najpierw nabądź jakieś doświadczenie.
no ale z tym pociągiem to i tak patologia, przyznasz, czy nie?
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Nie wiem czy wiesz, ale muslim nie zdobywa broni na drodze zezwolenia
Mi nikt wp🤬lu jeszcze nie spuścił, może wyglądam nie tak p🤬dowato.
No no , w internecie każdy jest gangsterem i pudzianowskim, także daruj se takie gadki koleżko
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.A gdzie ja tu coś o gansterce czy pudzianie? Po prostu nie uważam, że wyglądam p🤬dowato
No no
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.W krajach pochodzenia tych wojowników z filmiku po dziś dzień pali się "czarownice" na ulicach. Jak nie wierzysz, przeszukaj sadola.
Może też wymień z pamięci kilku afrykańskich filozofów, naukowców, wynalazców?
Z pamięci to Freddie Mercury wynalazca Queen, ew Jody Scheckter wynalazca mistrzostwa świata F1 w 1979 dla Ferrari.
Kurde, musisz mieć jakieś mega kompleksy. Serio, nie każdy to patyczak z gimbazy. Idź na pierwszą lepszą siłownię i popatrz na ludzi
Nie kontynuuję już wątku, bo szkoda życia Pozdro
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.Z pamięci to Freddie Mercury wynalazca Queen, ew Jody Scheckter wynalazca mistrzostwa świata F1 w 1979 dla Ferrari
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"nie zamierzam, zj🤬ych ludzi można spotkać w wielu Państwach i nie można wywyższać jedną patologie ponad drugą należy tępić je wszystkie.
I cz🤬chów i arabów i j🤬ych kacapów czy banderowców czy też naszych lokalnych p🤬lonych pato kiboli...
I innych wyżej nie wymienionych.
I nie można przytakiwać jednej grupie na korzyść drugiej, skoro oba środowiska to j🤬y odchyleńcy, genetycznie sp🤬olenizny.
Równie dobrze można leczyć alkoholika dragami, GZ już nie pije teraz ćpa i pije.
podpis użytkownika
Niezmanipulowany