podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?Pewnie się zastanawiacie dlaczego ta anakonda ciągle dynda sięna krowie. Opowiem Wam historię. Hodowałem kiedyś duże węże, takie jak pytony siatkowe i tygrysie. Największy miał wag 60 kg i ponad 3 m długości, czyli coś, jak ta anakonda z filmu. Zostalem kiedyś ugryziony przez ponad metrowego pytona tygrysiego podczas karmienia, pomylił moją dłoń z królikiem, którego trzymałem. Uderzył, ugryzł w prawą dłoń, więc od razu złapałem go za łeb lewą. W mgnieniu oka, dosłownie, to były sekundy, zaczął się zawijać w koło mojego prawego ramienia, Ucisk był tak wielki, że dosłownie, jakbym wsadził całą rękę w imadło. Do czego zmierzam? otóż: próbowałem lewą ręką oderwać jego łeb z mojej dłoni. Nie dało się, po prostu się nie dało. Pytony mają tak skonstruowaną szczękę, że zęby mają ostre, jak igly, skierowane w głąb paszczy. Więc, jak się wgryza, a Ty próbujesz go wyszarpnąć, sprawiasz, ze wbija się głębiej. Dlatego jest efekt, jak na filmie, bo po prostu sam się zablokował. Jedyna rada, to wsadzić rękę z wężem pod lodowatą wodę.
Aż sie prosi żeby chwycić siekierę i gadzinę na pół.
Ty i twój lewacki pis.