człowieku - zajmij się jazdą na swoim skuterku, a nie komentuj czegoś, o czym nie masz pojęcia... czysta woda i oranżada... wiesz pałąku jeden co to jest tatar?

Pamietacie kolesia z Yotuba " Damianero" albo jego alter kanał "filozofero" ? No właśnie. Ten głos mi je przypomniał... tak tak. nie musicie dziękować.
film opłacony przez sokołów, według nich właśnie tak ma wyglądać public relations ?

Tak się zastanawiam, Ci wszyscy którzy stają w obronie tego pajaca to jacyś debile i doskonały przykład tzw. dorosłych dzieci we mgle. Tatar jest potrawą zrobioną z mięsa surowego a więc należy go spożyć jak najszybciej po przyrządzeniu, wydaje się to oczywiste, nie? Dodatkowym czynnikiem jest fakt, że tatar jest mielony/siekany/krojony wobec czego zwiększa się powierzchnia łączna mięsa, przez co szybciej się utlenia a bakterie mają więcej miejsca do rozwoju. No więc jakim k🤬a cudem taki Tatar ze sklepu, nie ważne czy z Sokołowa czy z innej jakiejś tam marki robiącej takie coś ma nie być zakonserwowany? Musi być, bo inaczej nie mógłby być sprzedawany, mięso psuło by się bardzo szybko i jego produkcja byłaby nie opłacalna. Mając taką wiedzę, będąc świadomym konsumentem wiem, że taki tatar to nie jest w 100% zdrowa sprawa( swoją drogą jak większość "gotowych rzeczy"), że ma w sobie konserwanty i inne szmery bajery i go zwyczajnie NIE KUPUJĘ. Ale nie hejtuję Sokołowa za ten Tatar bo jest utrwalony, musi być i c🤬j. Dziękuję.
Koleś co robi tą analizę ma zajebiście radiowy głos

podpis użytkownika
Martwe kobiety nie mówią nie

Bl3s,
Raczej chodzi o karę jaką nałożyli na Piotra , przed tą sprawą oglądałem ten filmik i jakoś nie utkwiło mi w pamięci że tatar od sokołowa jest taki zły , lecz rozpoczynając tą sprawę sami nagłośnili że ich produkt to gówno przez co teraz idąc ulica , słyszę jak ludzie o tym rozmawiają .
Sokołów to idioci sami sobie kaszy narobił niech teraz ją wp🤬lają , przypominam przed sprawą o 150 Tyś. złoty kompletnie o tym nie pamiętałem chociaż oglądałem filmik , a co do pana z filmiku , koleś zawsze stawiał komentarz stający po 2 drugiej stronie bo dzięki temu zdobywał dużo wyświetleń , kiedy taka gra Minercrafs się pojawiła na rynku ten człowiek stał się osobą nagrywającą takie filmiki , czemu , odpowiedz jest prosta " oglądalność " .
Raczej chodzi o karę jaką nałożyli na Piotra , przed tą sprawą oglądałem ten filmik i jakoś nie utkwiło mi w pamięci że tatar od sokołowa jest taki zły , lecz rozpoczynając tą sprawę sami nagłośnili że ich produkt to gówno przez co teraz idąc ulica , słyszę jak ludzie o tym rozmawiają .
Sokołów to idioci sami sobie kaszy narobił niech teraz ją wp🤬lają , przypominam przed sprawą o 150 Tyś. złoty kompletnie o tym nie pamiętałem chociaż oglądałem filmik , a co do pana z filmiku , koleś zawsze stawiał komentarz stający po 2 drugiej stronie bo dzięki temu zdobywał dużo wyświetleń , kiedy taka gra Minercrafs się pojawiła na rynku ten człowiek stał się osobą nagrywającą takie filmiki , czemu , odpowiedz jest prosta " oglądalność " .

Akurat nie interesuje mnie kim jest ten typ z filmu powyżej, chodzi mi jedynie o pewien obiektywizm w ocenie. Ten cały paeicośtam stał się nie wiedzieć czemu osobą bardzo opiniotwórczą, a dla kogoś takiego jak ja, kto zajmuje się profesjonalnie gotowaniem jest zwykłym leszczem i p🤬li głupoty praktycznie w każdym filmiku, widać, że jest wiejskim przygłupem (nie chodzi mi o pochodzenie a o stan umysłu). Nie mogę zrozumieć jego fenomenu.

Sokołów nakręcił filmik na swoją obronę
No nic mają kasę to mogą

Fajne okularki ma ten typek
Sam też się ślinię na okularki Google

Sam też się ślinię na okularki Google
podpis użytkownika
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
A ja sobie siądę z boku i popatrzę jak się internet bije o byle gówno.
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
podpis użytkownika
Oto jest koniec końców świata, który znamy!Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
0:30
tak identycznie wygląda dojazd do lotniska w gta 4
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
tak identycznie wygląda dojazd do lotniska w gta 4

podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Ostatnio sam się nad tym zastanawiałem, z tym psem to mnie zaskoczył, ale jakoś nie chce mi się sprawdzać.
Jak bardzo by was nie wkurzał i denerwował, gość ma rację. Nie smaży się mięsa paczkowanego, jeśli nie jest ono przeznaczone do tego.
Jak bardzo by was nie wkurzał i denerwował, gość ma rację. Nie smaży się mięsa paczkowanego, jeśli nie jest ono przeznaczone do tego.