📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

człowieku - zajmij się jazdą na swoim skuterku, a nie komentuj czegoś, o czym nie masz pojęcia... czysta woda i oranżada... wiesz pałąku jeden co to jest tatar?

Pamietacie kolesia z Yotuba " Damianero" albo jego alter kanał "filozofero" ? No właśnie. Ten głos mi je przypomniał... tak tak. nie musicie dziękować.
film opłacony przez sokołów, według nich właśnie tak ma wyglądać public relations ?

Sokołów nakręcił filmik na swoją obronę
No nic mają kasę to mogą

A ja sobie siądę z boku i popatrzę jak się internet bije o byle gówno.
Ostatnio sam się nad tym zastanawiałem, z tym psem to mnie zaskoczył, ale jakoś nie chce mi się sprawdzać.
Jak bardzo by was nie wkurzał i denerwował, gość ma rację. Nie smaży się mięsa paczkowanego, jeśli nie jest ono przeznaczone do tego.
Jak bardzo by was nie wkurzał i denerwował, gość ma rację. Nie smaży się mięsa paczkowanego, jeśli nie jest ono przeznaczone do tego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie